Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítani fog?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt.
Mondta anyukám a múltkor, hogy nagymamáméknál a faluban búcsú lesz, mondtam, hogy oké, de még nem akarom a barátomat kivinni, úgy gondoltam még korai, majd legközelebb bemutatom a nagy családnak. Anyukám mondta, hogy jól van, nincs ezzel semmi baj.
Szóval én nem hívtam meg őt. Aztán később anya, meg tesóm meghívta a barátomat, de mondtam nekik, hogy ne hozzák fel a dolgot... de csak azért is és megsértődött rám a barátom, de megbeszéltük a dolgot kettesben, úgyhogy minden oké volt. Valamelyik na felhívtam mégis, hátha van kedve még jönni, de már elígérkezett egy buliba, így visszautasított és mondta hogy lehetett volna ezt előbb is, akkor talán elmentem volna és mondta hogy ez neki nagyon rosszul esett, én pedig bocsánatot kértem tőle.
Tegnap írtam neki sms-t hogy mikor fog feljönni hozzám és mondta hogy valószínűleg pénteken, békén hagy engem addig, hagy pihenjem ki magam a nyaralás után (1 hétig nyaraltam közben) meg addig ő is picit gondolkodik még a dolgokon, most sürögnek a dolgok a fejemben :( puszi
ennyit írt...
most szerintetek ez mi???? :(
én nem akarom őt elveszíteni és nagyon sajnálom, de ha egy ilyen miatt szakít akkor komolyan mondom megölöm magam ...
Nem ismerem a srácot, de szerintem kicsit sajnáltatja magát, remélem nem fog szakítani ,nem tudok elképzelni ilyen dolgok "indoknak" szakítás gyanánt.
23/f
Nyugodj meg ennyi miatt még nem fog szakítani 99,9% :)
Csak teszi az agyát, hogy megsértődött amúgy nem.
De annyira komolyan mondta és úgy félek :( mert tesómmal is beszélt, meg mondta neki hogy nem fog velem szakítani meg nem haragszik rám, csak rosszul esett neki...
annyira félek :(
köszönöm a válaszokat! még jöhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!