Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak tényleg tetszik?!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg tetszik?!? Nem fogja rondának tartani?

Figyelt kérdés

A lányoknak tetszik,ha megmutatom a World of Warcraft karakterem? Csak egy lvl 80-as Belf rogue-m van.Szerintetek tetszene neki?Ha bejön neki akkor megtanítom játszani is.

Jó ötlet?Légy szíves csak normális válaszokat írjatok.

24/f

2011. júl. 18. 03:08
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

ma 04:02

Köszönöm a választ,sokat segített.

2011. júl. 18. 14:07
 32/37 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene, de neked kell tudnod, milyen típusú a lány, engem kiakasztana, de nem vagyunk egyformák ;)
2011. júl. 18. 14:31
 33/37 anonim ***** válasza:

jo pont szerintem ha van kzos hobbytok de azert ez szerintem nem a legjobb otlet ....meg nem volt baratnom de ..akkkkor is... esetleg ha programozok lennetek es kozosen irnatok egy programoat vagy valami az meg mas mert remelem eloben beszelnetek rola meg miden es meg kozos jovot is lehet epiteni belole ha ugyesek vagytok :) ....de ezzz csak csomo elpazarolt ido az eletetekbol

ahelyet inakbb mennetek inkabb paintboolozni :)

2011. júl. 18. 14:45
 34/37 anonim ***** válasza:
ott leglabb eloben lehet lovoldozni egymast es meg mozogtok is :P
2011. júl. 18. 14:46
 35/37 anonim ***** válasza:
na megvolt-e ? a virtualis tali ?
2011. júl. 19. 06:33
 36/37 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel:D
2011. júl. 19. 21:11
 37/37 A kérdező kommentje:

Volt fenn,csak nem tudtam válaszolni,mert nyaralni mentem.

Furának tartotta.Szerintem nem érdekelte nagyon :(

Lehet,hogy a Cataclysm jobban tetszene neki.

De azt mondta,hogy inkább menjünk vásárolni és ne játsszak a WOW-val.

2011. aug. 5. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!