Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak tényleg tetszik?!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg tetszik?!? Nem fogja rondának tartani?

Figyelt kérdés

A lányoknak tetszik,ha megmutatom a World of Warcraft karakterem? Csak egy lvl 80-as Belf rogue-m van.Szerintetek tetszene neki?Ha bejön neki akkor megtanítom játszani is.

Jó ötlet?Légy szíves csak normális válaszokat írjatok.

24/f

2011. júl. 18. 03:08
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Még nem,csak egyszer WoW-ozás közbe.

De rendesen védekeztünk.

2011. júl. 18. 03:34
 22/37 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem 24 évesen ideje lepattannod erről a dologról! :( Sajnálom, de ki kell vágni a gépet az ablakon, és igazi csajokkal lefeküdni!

Én csaj vagyok, ezért merem mondani, hogy ilyen idős korra már majdnem teljesen kivontad magad a külvilágból, ha még nem sikerült senkit gerincre vágni (a virtuális itt nem számít). Hidd el, hogy van olyan részegség, amikor a legcsúnyább pasi is meg tud dönteni egy csajt úgy, hogy mindketten akarják (még aznap legalább is)! :)

Szerintem ez a normális válasz! És távol álljon tőlem, hogy sértegetni akarjalak, mert azokból, amiket írtál azt szűrtem le, hogy te egy értelmes srác vagy! Nem is értem, hogy mi lehet az oka, hogy nem a valóságról kérdezgetsz itt... illetve, nem is! Azt várnám tőled, hogy nem kérdezel semmit, csak jössz és oltogatod a hülyeségeket kérdezőket! Mitől csúszott ennyire félre a világ?! A kis 14 éves csírák kérdezgetik, hogy azért nem akarja-e őket seggbeb*szni a faszijuk, mert csúnyának találja a végbélrózsájukat, te meg azon feszkózol, hogy tetszeni fog-e a virtuális csajodnak a wow karaktered.... Áruld már el, hogy miért van ez, kérlek! :)

2011. júl. 18. 04:02
 23/37 anonim ***** válasza:
53%
na volt fenn a csaj ? :P
2011. júl. 18. 07:05
 24/37 anonim ***** válasza:

Ugye most csak viccelsz? xD Jó ötlet??? Nem tudnék idétlenebbet kitalálni... én legalábbis nem vagyok oda a nagyon kockákért.

22/L

2011. júl. 18. 07:58
 25/37 anonim ***** válasza:
Nem egy játék körül kéne forogjon az életed. /L
2011. júl. 18. 07:58
 26/37 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tetszik ez a kérdés:D
2011. júl. 18. 08:37
 27/37 anonim ***** válasza:
az a probléma hogy a kérdező csak szórakozik.. Ti pedig asziszitek komoly.. hát nemtom az eddig elhangzott válaszokat írok -akik komolyan gondolták- a hülyébbek vagy a kérdező... Hát igen az emberi hülyeség határtalan. szerintem testvér akaszd fel magad a rugo genyoddal együtt! :(
2011. júl. 18. 08:42
 28/37 anonim ***** válasza:
58%
Te tényleg 24 éves vagy???????te jó ég....
2011. júl. 18. 08:53
 29/37 anonim ***** válasza:

ez mekkora 1 idióta XD

kockának tartana

nem jön be 1 csajnak se ha wow ozik walaki

én jdztem én nem mutogattam senkinek se az ardenomat meg a rayanomat XD és jobb is ha nem mutatod neki mert csak 2.nak érezné magát meletted :/

azthinné h neked csak a wow számit

és ne tanisd meg ne legyen még 1 wow kocka a wilágon könyörgök!

2011. júl. 18. 11:24
 30/37 A kérdező kommentje:
Majd csak 5-kor jön fel.
2011. júl. 18. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!