Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam a páromnak hogy szakítani akarok vele, de ő meg nem akar velem szakítani. Mit jelent ez?
nyugi nálunk is ez volt...én szakítani akartam vele de ő nem engedte mer szerelmes belém...én adtam neki egy utólso
esélyt ha nem lesz jobb akk végleg vége..
am te miért akarsz vele szakítani:
Nem csak azért mondtad neki, hogy szakítani akarsz, hogy több figyelmet kapj tőle? Vagy más legyen a kapcsolat?
Nemcsak egy vita közben vágtad hozzá, hogy szakítani akarsz?
Ha nem, és tényleg ez a szándékod, akkor azt meg kell, hogy értse. Üljetek le egy nyugis helyen, és szépen mondd el neki, hogy
"Nem szeretnéd tovább folytatni vele a kapcsolatotokat.
Szép volt, jó volt, de nem vele képzeled el a jövődet.
Szereted, de már nem vagy belé szerelmes és nem akarsz vele tovább együtt lenni."
Ez csak pár kerek és értelmes mondat.
Mit jelent ez, hogy ő nem akar szakítani? Csak annyit, hogy ő viszont még szeret és/vagy nagyon ragaszkodik hozzád. Ez esetben nehéz lesz neki, és először nem is akarja majd elfogadni az új szituációt. Természetes reakció, hogy kapásból elutasítja a dolgot. Sok lezáratlan kérdés is marad egy otthagyott félben. Légy vele türelmes, válaszolj kérdéseire őszintén, maradj nyugodt, de határozott, és tarts ki szándékod mellett.
És ezek után igazából szakíts vele. Ne találkozgassatok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!