Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon terhes vagyok? .
Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve járunk, sokszor voltunk együtt, bár az elmúlt 1-2hétbe nemigen. Mindig használtunk óvszert. Lassan egy hete késik a bajom, egyre többet eszek, pár ismerősöm megjegyezte, hogy "kicsit husisabb vagyok de nekem ez áll jól". És nem tudom, hogy ezekből mire következtessek. Többször is volt már olyan, hogy késett 1-2hetet de utána megjött. Orvosnál még nem voltam evvel. Kérlek segítsetek ez nagyon fontos! És ezeket az észrevételeimet megkéne osztanom a barátommal? (17/L)2011. júl. 17. 20:06
1/6 anonim válasza:
igen, az vagy. ;) ha más nem, gondterhes.
3/6 FAKhelper válasza:
Sztem semmiképp ne hallgasd el a barátod elől, bár biztos nem fog neki örülni, de sokkal rosszabb lesz utólag gondolkodni. Nekem egy volt barátnőmmel volt ilyen, 2 hetet késett neki, lehet kapni terhességi tesztet, sztem megér egy próbát. És ha az pozitív, ráérsz majd utána idegeskedni.
5/6 Niburta válasza:
Ha nem szakadt ki az óvszer, ne aggódj. Beszéld meg a barátoddal és menj el dokihoz. A stressztől is késhet. Ne aggódj!
6/6 anonim válasza:
Ajaj, ha már kérdezed, akkor esélyes!
Evvel helytelen, helyette használd az ezzel kifejezeést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!