Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év távkapcsi után most költözünk össze ha sikerül, mert már nem akartam igy folytatni. Én 32 vagyok ő 25. De nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy tényleg ezt szeretné. Úgy néz ki, terhes vagyok. Vajon kitart mellettem?
Kérdezd meg tőle! A kapcsolat alapja a bizalom, tehát meg kell kérdezned tőle, hogy biztos akarja-e az összeköltözést.
Hát a gyerek egy érdekes kérdés. Egyáltalán akar gyereket?
Másrészt legjobb tudomásom szerint a megszakításos közösülés nem a legbiztonságosabb módja a terhesség elkerülésének, s ezt tudva nem biztos, hogy nem akarta az örököst, vagy egyszerűen csak nem elég intelligens, hogy azt biztonsággal elkerülje.
Szerintem minél hamarabb mond el neki! Nem fair egy ilyen dolgot titkolni előtte! Ha szeret, így sem lesz gondja az összeköltözéssel,kitart melletted és mégjobban megerősödik a kapcsolatotok..De ha így már nem akar téged, akkor meg egy szemét bunkó és ennek ki kellett derülnie. A megszakítás meg nem egy biztonságos védekezési módszer. Gondolom ezt mindketten tudjátok, mindkettőtök felelőssége az ,hogy teherbe estél.
2 év hosszú idő, azóta biztos felnőtt az apasághoz :) Szerintem 32 évesen ne vetesd el a babádat, lehet,hogy már nem lesz máskor lehetőséged az anyaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!