Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal össze költözünk szerintetek jó ötlet? Lent a többi.
Figyelt kérdés
Szóval most a barátom is oda jön suliba ahova én. Mindketten albérletbe szeretnénk menni és úgy gondoltuk egy helyre megyünk akkor. A kapcsolatunkkal minden rendbe nem szoktunk veszekedni (ha igen az is ritka) Már másfél éve együtt vagyunk és kicsit félek hogy ez elrontja a kapcsolatunkat. Véleményeket kérek esetleg saját tapasztalat. 19/L2011. aug. 24. 22:46
2/9 anonim válasza:
rossz ötlet, inkább menj albániába lámapásztornak és termessz lókolbászt a kertbe
3/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok.......
2011. aug. 24. 22:49
4/9 anonim válasza:
szerintem jó, nagy könnyebség, ha csak ketten vagytok, nincsenek lakótársak, szülők, egyéb 20L
5/9 anonim válasza:
Ezt csak ti tudhatjátok:) Most komolyan: miért ne? Ismerek olyat aki pár hónap után költözött össze, és már 3 éve igy vannak. Olyat is, aki 2 év után és rá pár hónapra szevasz... NEKTEK kell eldöntenetek, nem ismerünk titeket. Inkább családot-barátokat kérdezgess erről. Szerintem. Én a helyedben igen, ha szeretném. sok sikert hozzá!:) 21L
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen tényleg nem ismertek :P Mindketten úgy érezzük hogy működni fog csak kíváncsi vagyok saját tapasztalatokra :)
2011. aug. 24. 23:01
7/9 twinky válasza:
Szegeny srac, egy nyugodt pillanata nem lesz.
8/9 napietus válasza:
szerintem fiatalok vagytok még ehhez.
9/9 anonim válasza:
ezt a kérdést én is feltettem magamnak. és csodálom azokat a párokat, akik egy-két hónap ismeretség után összeköltöznek és évek óta együtt vannak, mások meg azon vacilálódnak, hogyan sérül az egyéni életterük, ha megosztják a "szerelemükkel". Az a baj a mai fiatalok nagyon önzőek és a saját egyéni boldogulásukat tartják szem előtt.
szerintem költözzetek össze. lakva jobban látjátok mennyire illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!