Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap táborba megyünk a barátommal. Megakarom lepni este valamivel, ötlet?
Figyelt kérdés
Lehet este vagy akár éjszaka is :D Valami olyan dolog,amire egyáltalán nem számít :)Egy másik házban lesz a fiúkkal,én pedig a lányokkal. Valami jó kis ötlet?:O:D2010. jún. 17. 20:49
1/29 anonim válasza:
SP cd-vel lepd meg. Garantált meglepetés.
2/29 anonim válasza:
Este mikor elcsitult minden, hivd ki, és egy bokor mögött részesitsd orális szexben.
Tuti hogy nem számit rá...
3/29 A kérdező kommentje:
Hát ez fantasziktus ötlet (Y)köszi,sokat segítettél :O:D
2010. jún. 17. 20:51
4/29 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? És hogy hívnak?
5/29 A kérdező kommentje:
Köszi második :) háát..nem tudom,valami szolídabb dologra gondoltam :D
2010. jún. 17. 20:51
6/29 anonim válasza:
jelentsd fel szexuális bántalmazásért
7/29 A kérdező kommentje:
17,17 a név nem fontos..
2010. jún. 17. 20:52
8/29 anonim válasza:
mért táborban kell az ilyesmit csinálni??
9/29 anonim válasza:
Mutasd be neki a srácot, akivel már több mint fél éve csalod. Szerintem elég meglepetés...
10/29 A kérdező kommentje:
Hogy emlékezetes legyen a tábor is :)
2010. jún. 17. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!