Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon terhes lehet a barátnőm?
Sziasztok
Röviden leírnám a helyzetet, szóval barátnőmmel szeretkeztünk és az aktus felétől védekeztünk cask, tehát csak egy idő után helyeztük fel az óvszert, és csak abban mentem el. (Azóta rendesen védekezünk, kérlek kíméljetek meg a "miért nem lehet védekezni?" dolgoktól) szóval rá egy hétre megjött neki a menstruációja és azóta most van a 3.hétben, jövőhét végén kell megjönnie neki (nem rendszeres, van hogy késik van hogy siet). Tudom ha megjött neki elvileg nemlehet terhes,(menstruációja kb 5-6 napig tartott mint máskor) de itt már sokszor olvastam hogy terhesség alatt is menstruált valaki. Ugyanakkor egyik nap fájt a melle, serdülő korú tehát gondolom ez lehet attól is nem feltétlen terhes. Segítenétek? Mit gondoltok erről?
Köszönöm a válaszod!(esetleg továbbiakat is várnék)
Tudod fiatal még, nemakarom tönkretenni az életét de nagyon szeretem!
Ha megjött neki akkor nem valószínű,hogy terhes,,de ha nem akarsz babát akkor az elejétől védekezni kell,mert az előváladékban is vannak megtermékenyítésre képes ivarsejtek!
Legjobb lenne ha elmennétek nőgyógyászhoz gyógyszert felíratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!