Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenének jönne össze úgy emberek ha nem szerelmesek egymásba, nem is ismerik egymást? Aztán meg csodálkoznak ha sz@r a kapcsolat.
ma 17:16
Szerintem a viszonzatlan szerelemben nincsen semmi lelki közösség ,pedig az is szerelem! Szóval nem osztom a véleményed!
Lehet h azt az enyémre írta még :) mert tényleg meg lehet kavarodni mikor az egyik ezt osztja a másik meg azt :D
16:50-es voltam
XD vicces
épp azért hogy megismerjék egymást és utána egymásba szeretnek.
"XD vicces
épp azért hogy megismerjék egymást és utána egymásba szeretnek."
Egymást megismerni előtte kell. Mire alapoznád azt a szándékot, hogy járj valakivel, ha még nem is ismered? Arra, hogy jó a segge? Kicsit kevés. Kevés ahhoz, hogy megalapozottan dönthessen az ember.
Ezért van manapság annyi rövid kapcsolat, annyira kevés házasság, annyi válás. Ha már itt az elején nem vállalunk felelősséget a másikért, miért csodálkozunk, ha később még cifrább dolgok következnek? Ez nem erkölcsi példázat, ez figyelmeztetés. Nekem ugyan ne mondja senki, hogy ezek boldoggá tesznek valakit! Ki örül, ha 2 hétig tart egy kapcsolata? Ki örül, ha tönkremegy a házassága? Senki nem örül. De hát nem kötelező marhaságot csinálni! Mégis csinálják, mert kényelmesebb. Megéri? Amúgy tőlem csináljátok, nekem ez kösz de nem kell.
tegnap 17:35
úgy értettem, hogy sajnos én olyan vagyok, hogy aki a barátom, legjobb barátom, azzal én nem kezdek kapcsolatot, mert ki tudja mi alakul belőle... sajna ilyen vagyok, lehet én csinálom rosszul:))
de egyébként is, különbség van járás meg kapcsolat között... szerintem... a járás az olyan randizgatás, ebbe kinek mi fér bele (szex is vagy csak csók, esetleg az sem),ez az a periódus, amikor ismerkedtek. merthogy megismerni egy embert nem 1 hét, nem 1 hónap, sőt még évek után is okoznak egymásnak meglepetést a népek:) szóval akinek megy, hogy kedves barátjával jöjjön össze, azt irigylem is:) mert tényleg jobb, de nekem így egyszerűen nem megy:)
23N
10:23
először énsem gondoltam hogy menni fog :) de egyszercsak szerelmes lettem :) és az érzéseimet énsem tudom teljesen befolyásolni :) max annyit tehettem volna még hogy itt vége a barátságnak.....de annak semmi értelme nem lett volna :D és akkor inkább megpróbáltuk :)
az a 16:50-es vagy 17 nemtomhányas voltam ;)
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:09
Bocsi de én a pasiknak nem a seggét szoktam megnézni XD érdekes is lenne....Igazán akkor lehet megismerni valakit ha össze jövünk vele nem pedig barátilag... mert az milyen lenne...a házasságon én nem fogok gondolkozni még túl fiatal vagyok ahhoz és nincs is semmi vesztenivalóm ha megpróbálok egy kapcsolatot...hosszú kapcsolaton meg elég szerintem vagy 5 év múlva gondolkodnom vagy mégtöbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!