Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenének jönne össze úgy emberek ha nem szerelmesek
egymásba, nem is ismerik egymást? Aztán meg csodálkoznak
ha sz@r a kapcsolat.
Nézd.....a szerelem egy olyan dolog amiben minden fegyver szabad :) ha rövid kapcsolat kell akkor az kell :P és a végén vagy összetöröd a másikat vagy nem :P én fél évig ismerkedtem és mikor éreztem h őt szeretem....és benne meg is bízok és ismerem annyira h tudjam h nem fog otthagyni és úgyérzem h vele akármennyi időt el tudnék tölteni....lehet h nem szerencsés első kapcsolatot egy életre tervezni....de ilyen vagyok...vagy elfogadnak így vagy nem :D 16:50-es voltam :)
2011. júl. 17. 16:57
ma 16:51
Nem hiszel a szerelem első látásban(Rómeó és Júlia,Hideghegy...szép romantikus irományok),de ettól még nem kerölsz erkölcsi magaslatokba! Nem vagy megalkuvó? Most a Kárpátiát idézted?
2011. júl. 17. 17:02
Mik az elvárásai?.......legfőképpen az h tudj SZERETNI :) és ne csak egy hónapig vagy egy évig :) akár örökké :) és ha valami baj van...nemjól csinálom akkor azt beszéljük meg mert ha csírájában elfolytjuk akkor később nem lesz belőle baj :) meg például ha akarsz valamit akkor nekem például nyugodtan meg lehet mondani :) mert én azt nem úgy veszem h írányítani akar hanem h neki is vannak vágyai amihez én kellek :) fontosabbnak érzem magam :) de nemtudom h a többi "normális pasi"-nak mik az elvárásai :) nekem a szeretet és az őszinteség :) és akkor viszont tudok szeretni és őszinte lenni :) de sok lányt megrémít ez az előre tervezésem :/ h hol járok én.....még ne tervezd mi lesz 10 év mulva mert azt sem tudom h holnap hogy lesz :/ de írj privit nyugodtam majd még mesélek magamrol ilyeneket ha akarsz tudni 16:50-es voltam
2011. júl. 17. 17:04
14/31 A kérdező kommentje:
17:02 Az nem szerelem hanem hormontúltengés, max erős vonzalom. nem idéztem semmit, csak leírtam amit gondolok. -.-
Szeretet és őszinteség nekem nem áldozat. Előre tervezni pedig szeretek, csak lenne kivel.
ma 17:11
"Csak hormon túltengés" Nekem túl rideg ez a gondolkodás mód,dehát nem lehetünk egyformák! Megsúgom maga a szerelem "hormontúltengés"!
2011. júl. 17. 17:13
Gondolom szimpatikusak egymásnak,megismerik egymást,onnan meg jöhet a szerelem,ha pedig úgy érzik,hogy ez nem fog menni,akkor szakítanak.ennyi.Bár tény,hogy először jobb megismerni és utána dönteni,hogy akkor most mit is akarnak egymástól.
2011. júl. 17. 17:14
17/31 A kérdező kommentje:
17:13 Részben, másrészt viszont inkább lelki közösség, megértés, szeretet.
hát ez olyan, hogy nekem pl kell egy jó fél-1 év, mire tényleg szerelmes leszek. visszás az egész, mert barát-baráttal nem tudnék összejönni. így minden kapcsolatba úgy vágtam bele, hogy csak szexuális vonzalom volt először. persze, értek csalódások. de ez elkerülhetetlen. úgy is érhet csalódás, ha hónapokig kavartok, ismerkedtek, mert úgy is történhet az, hogy te beleszeretsz, de ő beléd nem... na mindegy, ez mindenkinek a saját dolga:)
a lényeg szerintem, hogy ha nagyon nem megy, nagyon nincs tisztelet, és kialakulóban sincs a szerelem, akkor véget kell vetni a dolognak.
23N
2011. júl. 17. 17:26
Meg olyan vonzalom amitől nehéz lenne elszakadni :) még barátként is :) megismertük egymást és kialakult a szerelem :) és ismerem magamat, tudom h én képes vagyok örökké szeretni HA viszont szeretnek :) nekem ez a legfontosabb :) van akinek nem....van aki csak a szexet keresi a fiatalkori kapcsolatokban és majd ráér később komolyabbra venni.....lehet így is gondolkodni....én nem ilyen vagyok szerencsére :) és hidd el van akinek a szeretet és az őszinteség nagyonis nehéz feladat :) de ha tényleg megismered azt akit akarsz akkor stabilabban indulhat az egész :)hihetetlen kötődés tud kialakulni fél év alatt barátként is :) és szerintem legbelül azért mégis mindenki egy életre szóló társra vágyik, de sajnos ez manapság már nagyon ritka :/ és igen....az én kapcsolatom sem régi még, de majd múlik az idő :) és énis ember vagyok...tévedhetek...ebben is....remélem nem tévedtem de egy kapcsolatban mindig bennevan a szakítás :/ mert e még csak "diákszerelem"....de ha egyszer átlépjük vele a 25 éves kort...akkor már eléggé megalapozott lesz :) nekem konkrétan 10 éves lesz akkor a kapcsolatom ha egybemaradok azzal akit szeretek :) és az azért már szép alap egy életre :) 16:50-es voltam :)
2011. júl. 17. 17:27
2011. júl. 17. 17:30
Kapcsolódó kérdések: