Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagáltatok volna?
A Facebook chates üzenetek nem minősülnek levéltitoknak?
Egyébként ez a "Hát akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás eléggé undorító.
wáá, hány évesek vagytok? Gondolom bőven tinik...:D
Menjen csak haza az ilyen. :D
Jaja tinik, de 16:39es mit reagáltál volna?
Jah egyébként itt ültem mellette, nem titokban nézegettem a levelezésiet, mert leszarom, nem titkolózunk egymás előtt...
Nem tudom hogy reagáltam volna, mert én nem állnék össze egy ilyen balfasszal. De ha a helyedben volnék, kérdőre vontam volna, de nem csaptam volna ki a hisztit.
18/L
Nem kellett volna, hogy rosszul essen, gondolom, már régóta így köszön neki, vagy szava járása.
Viszont akkor ő sem szólhat semmit, ha "baby"-zel valakit.
A pasik néha kettős mércével mérnek, amit nekik szabad, azt a lánynak nem.
De amúgy ez egy piti ügy, nem kéne belőle ekkora problémát csinálnotok. Bár a nagyobb problémát ő csinálta. Majd megbékül, ha akar. :)
ma 16:39
Úristen! XDDDDDD Egyik úgy köszönt valakinek Facebook-on, hogy "szia puni", erre a másik meg úgy, hogy "szia baby". Tényleg borzasztó dolgot tettek, nem is tudom, hogy nézhetnek ezután tükörbe! XDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!