Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly? Szerintetek csak viccből mondta?
Van egy lány 9 és fél éves és nagyon tetszem neki.....akárhogy próbálom lerázni mindig megtalál újra és ragaszkodik hozzá, h szeret......
viszont nekem van barátnőm akit nagyon szeretek és úgyérzem h ebből még akármi lehet
Ja és 5 év a korkülönbségünk a kiscsajjal :/ és mikor mondtam apának....nem magamtol hanem kirángatta belőlem :/ de lényeg h elmondtam és erre csak annyit mondott "Ne küldd még el, várj míg 20-21 éves leszel és akkor már nem is sok az az 5 év" de ezt úgy mondta mint mikor a legkomolyabb dolgokról beszél...... és nemtudom eldönteni h most tényleg komolyan mondta vagy csak jól leplezi....mert várjak 6 évet hogy HÁTHA nem lesz barátnőm akit szeretek és HÁTHA beleszeretek és HÁTHA elnézi h 6 évig rá se néztem.......ez abszurd!.....nagyobb az esélye h kiesek a csukott ablakon....:/
és ugye írtam h akármi lehet a kapcsolatomból.....légyszi ne az legyen a lényeg :P az már az én dolgom :P csak a többit nem értem :) előre köszi :)
15:14
Van barátnőm és nagyon szeretem őt :) szóval odáig nincs gond :P csak a szülei nem engedik ide hozzánk mert még fiatal a kapcsolat és még próbálják óvni attól a dologtól :P pedig igazán nem kéne mert ha nagyon akarná a lány akkor tényleg meg lehetne oldani kultúráltan ágyban párnák közt de nem akarja én meg nem fogom siettetni mert ebből sokkalta többet akarok kihozni :P és sajna tudja a kiscsaj h van barátnőm és már mondtam is neki h szeretem a barátnőmet de semmi hatása :/ megbántódik 2 napig semmit nem hallani felőle utána meg mintha semmi nem lett volna :/ de azért köszi h próbálsz segíteni :)
Ja oké csak mert az én válaszom utána volt. Nincs harag.
A másik tanácsom hogy nézz át rajta.
Ezt úgy értem hogy ha oda jönne hozzád csinálj úgy mintha ott se lenne , simán csak menny tovább!
Ezt a taktikát én úgy nevezem a hulla részeg manőver!!! >)
szerintem próbáld vele ezt megbeszélni a saját nyelvén. használj olyan szavakat, hoy ő nem lehet a te hercegnőd vagy amit megért.
ha ez nem jön össze, akkor még megteheted, hogy átnézel rajta vagy goromba vagy vele meg hasonlók...
Nem akarlak kritizálni sem megbántani de ha egy 9 évesnek azt mondod hogy nem lehetsz a hercegnőm , most őszintén hogy fog reagálni rá.Mit hall ebből egy 9 éves : Lehetsz a hercegnőm. És onnantól kezdve soha a büdös életben nem rázod le magadról!!!! XDDD
UI.:Tényleg csak pojénból írtam. :)
Kérdező! Írtam neked egy privit... egy ötlettel.. pls olvasd el...
thx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!