Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly? Szerintetek csak viccből mondta?
Van egy lány 9 és fél éves és nagyon tetszem neki.....akárhogy próbálom lerázni mindig megtalál újra és ragaszkodik hozzá, h szeret......
viszont nekem van barátnőm akit nagyon szeretek és úgyérzem h ebből még akármi lehet
Ja és 5 év a korkülönbségünk a kiscsajjal :/ és mikor mondtam apának....nem magamtol hanem kirángatta belőlem :/ de lényeg h elmondtam és erre csak annyit mondott "Ne küldd még el, várj míg 20-21 éves leszel és akkor már nem is sok az az 5 év" de ezt úgy mondta mint mikor a legkomolyabb dolgokról beszél...... és nemtudom eldönteni h most tényleg komolyan mondta vagy csak jól leplezi....mert várjak 6 évet hogy HÁTHA nem lesz barátnőm akit szeretek és HÁTHA beleszeretek és HÁTHA elnézi h 6 évig rá se néztem.......ez abszurd!.....nagyobb az esélye h kiesek a csukott ablakon....:/
és ugye írtam h akármi lehet a kapcsolatomból.....légyszi ne az legyen a lényeg :P az már az én dolgom :P csak a többit nem értem :) előre köszi :)
a helyedben én ezt mondanám neki:figyelj,sok köztünk a korkülönbség.lehetnénk barátok.nem lehet semmi köztünk,esetleg ha nagyobb leszel...
szerintem ezzel nem leehet megbántani,ha megfelelő hangnemmel mondod neki:DDDD
15/F
Ha az előttem író javaslata nem jönne be akkor csak úgy oldhatod meg az ügyet hogy megbántod.
Gondolom a kis csaj most azt hiszi hogy jártok.
És minden férfi jól tudja hogy mi erre a megoldás: csald meg!!!!
Szerez egy te korod belli csaj mutatkozz vele a kis csaj előtt és kész is van!Van egy jó csajod és nincs egy 9 éves udvarlód :) Szívesen!!!
UI.:Az ilyenek elől csak így lehet megszabadulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!