Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most komoly? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly? Szerintetek csak viccből mondta?

Figyelt kérdés

Van egy lány 9 és fél éves és nagyon tetszem neki.....akárhogy próbálom lerázni mindig megtalál újra és ragaszkodik hozzá, h szeret......

viszont nekem van barátnőm akit nagyon szeretek és úgyérzem h ebből még akármi lehet

Ja és 5 év a korkülönbségünk a kiscsajjal :/ és mikor mondtam apának....nem magamtol hanem kirángatta belőlem :/ de lényeg h elmondtam és erre csak annyit mondott "Ne küldd még el, várj míg 20-21 éves leszel és akkor már nem is sok az az 5 év" de ezt úgy mondta mint mikor a legkomolyabb dolgokról beszél...... és nemtudom eldönteni h most tényleg komolyan mondta vagy csak jól leplezi....mert várjak 6 évet hogy HÁTHA nem lesz barátnőm akit szeretek és HÁTHA beleszeretek és HÁTHA elnézi h 6 évig rá se néztem.......ez abszurd!.....nagyobb az esélye h kiesek a csukott ablakon....:/

és ugye írtam h akármi lehet a kapcsolatomból.....légyszi ne az legyen a lényeg :P az már az én dolgom :P csak a többit nem értem :) előre köszi :)

2011. júl. 17. 14:45
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
9 és fél éves?!ember,nyisd már ki a szemed....
2011. júl. 17. 14:47
 2/33 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolat? Együtt homokoztok?
2011. júl. 17. 14:47
 3/33 A kérdező kommentje:
énis ezért nem értem..........és sehogy em tudtam apámnak megmagyarázni h nem lesz itt semmi.......de ő csak azt mondta h várjak még........
2011. júl. 17. 14:48
 4/33 anonim ***** válasza:
nehogy már egy 9 éves kislányra vesztegesd az idődet...:D:D maradj a te korosztályodnál, + ha a kislány lesz 15, akkor sem biztos, hogy pont egy 20 éves kell neki, lehet, hogy inkább a saját korosztályából választana
2011. júl. 17. 14:48
 5/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ne bántsd meg.. még nagyon kicsi....

Mondd meg neki h te most mást szeretsz de őt is szereted mint egy kis hugit vagy vmi.. sztem belenyugszik....

2011. júl. 17. 14:49
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért valljuk be, hogy jól gondolkozik az öreged :)
2011. júl. 17. 14:50
 7/33 A kérdező kommentje:
ugylátszik nemsokan értették meg...én vok az idősebb....14 és fél éves.....és igen...hülye helyzet...nemtom lerázni :S....mindenhogyan próbáltam.....finoman is durvábban is....de sehogy sem fogja fel h nem lesz semmi
2011. júl. 17. 14:50
 8/33 A kérdező kommentje:
először megpróbáltam nem megbántani.....sőt vagy 10x megpróbáltam...és mondtam is neki h szeretem mint barátot és mondta h "oké énis szeretlek...."
2011. júl. 17. 14:52
 9/33 A kérdező kommentje:
valami egyéb ötlet h hogyan mondjam még el neki.....mert valószínűleg még ma találkozok vele :S mert a többiekkel pont a házuk előtt megyünk el és akkor jön őis...persze csak miattam.....de látszik h szomorú....és engem is bánt a dolog....utálok embereket megbántani még ilyenkor is mikor nulla az esélye a dolognak.....részemről....fogalmam sincs h ő hogyan képzeli el :/
2011. júl. 17. 14:55
 10/33 anonim ***** válasza:

faterom is ezt mondta nekem ennyi idősen hogy majd ha 20 leszek a kis csaj is nagyobb lesz! lesz menyasszony gyerek neagódj xD

komolyan :D

17/F

2011. júl. 17. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!