Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit is érez a barátnőm?
Tegnap este megkérdezte hogy én már szerelmes vagyok?(nekem úgy tűnt hogy meglepődve). Erre én azt mondtam hogy már érzek vmit. Persze visszakérdeztem és azt mondta hogy ő nem tudja. Mondom hogy lehet? Erre: fogalmazzunk úgy hogy érzek vmit.
Akkor most mit gondoljak? Szerelmes vagy mi? Haverom azt mondta hogy ez lehet hogy csak vmi védekezés volt mert én nem mondtam hogy szerelmes vagyok. Viszont akkor mért kérdezte olyan meglepődve?
Hmmm... én csak akkor kezdek el járni valakivel, ha már szerelmes vagyok... ti meg akkor kezdtek szerelmesek lenni, amikor már javában jártok? :) Érdekes megközelítés.
Válaszolva a kérdésedre: nekem úgy tűnik, hogy örült volna neki, ha kimondod a bűvös szót, de nem mondtad, ezért ős sem akarta bevallani, hogy valójában szeret téged.
Én mondtam volna.
Csak annyira meglepődve kérdezte hogy te már szerelmes vagy? :O hogy nem mertem rá azt mondani hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!