Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit is érez a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap este megkérdezte hogy én már szerelmes vagyok?(nekem úgy tűnt hogy meglepődve). Erre én azt mondtam hogy már érzek vmit. Persze visszakérdeztem és azt mondta hogy ő nem tudja. Mondom hogy lehet? Erre: fogalmazzunk úgy hogy érzek vmit.

Akkor most mit gondoljak? Szerelmes vagy mi? Haverom azt mondta hogy ez lehet hogy csak vmi védekezés volt mert én nem mondtam hogy szerelmes vagyok. Viszont akkor mért kérdezte olyan meglepődve?

2011. júl. 17. 12:33
1 2
 1/15 Smartguy86 ***** válasza:
Hogy lehet a barátnőd, ha nem szerelmes? Csak kúrni jártok össze? :D
2011. júl. 17. 12:34
 2/15 anonim ***** válasza:

első kérdező,te csak akkor jársz valakivel ha már szerelmes vagy belé?

amugy egy hónap még nem sok,szerintem csak fellángolás,a szerelemhez több idő kell...

21f

2011. júl. 17. 12:36
 3/15 anonim ***** válasza:
attól még lazán járhatak, hogy nem szerelmesek...az igazi szerelemhez nem elég 1 hét. egyébként ez ember függő, valaki akkor is kimondja, hogy szerelmes, ha a partnere nem. szerintem ő is érez valamit már, sok szerencsét;)
2011. júl. 17. 12:37
 4/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:36 vagyok

első válaszoló akart lenni

2011. júl. 17. 12:38
 5/15 Smartguy86 ***** válasza:

Szerintem az ember nem szokott úgy összejönni valakivel PÁRKAPCSOLAT céljából, hogy na ebből még akármi lehet...

Az akkor nem kapcsolat, max randizgatnak.

2011. júl. 17. 12:38
 6/15 anonim ***** válasza:

tőlem is megkérdezte barátnőm hogy szerelmes vagyok e de most járunk 1.5 hónapja nekem ehhez több kell és ö is mondta hogy még nem szerelmes teljesen de már elkezdett szerelmes lenni vagy valahogy így mondta

20F

2011. júl. 17. 12:39
 7/15 Smartguy86 ***** válasza:
Elkezdett szerelmes lenni, érez VALAMIT... Nemsemmi. Azért vannak elképzelések a szerelemről...
2011. júl. 17. 12:41
 8/15 anonim ***** válasza:

öreg neked muszáj mindenbe bele kötni?

:D

2011. júl. 17. 12:43
 9/15 Smartguy86 ***** válasza:
Csak egy vélemény, öreg. :D
2011. júl. 17. 12:45
 10/15 anonim ***** válasza:
:P na de nem lehet mindenki rögtön szerelmes vagy te rögtön bele szeretsz az aktuális barátnődbe?
2011. júl. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!