Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit is érez a barátnőm?
Tegnap este megkérdezte hogy én már szerelmes vagyok?(nekem úgy tűnt hogy meglepődve). Erre én azt mondtam hogy már érzek vmit. Persze visszakérdeztem és azt mondta hogy ő nem tudja. Mondom hogy lehet? Erre: fogalmazzunk úgy hogy érzek vmit.
Akkor most mit gondoljak? Szerelmes vagy mi? Haverom azt mondta hogy ez lehet hogy csak vmi védekezés volt mert én nem mondtam hogy szerelmes vagyok. Viszont akkor mért kérdezte olyan meglepődve?
első kérdező,te csak akkor jársz valakivel ha már szerelmes vagy belé?
amugy egy hónap még nem sok,szerintem csak fellángolás,a szerelemhez több idő kell...
21f
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:36 vagyok
első válaszoló akart lenni
Szerintem az ember nem szokott úgy összejönni valakivel PÁRKAPCSOLAT céljából, hogy na ebből még akármi lehet...
Az akkor nem kapcsolat, max randizgatnak.
tőlem is megkérdezte barátnőm hogy szerelmes vagyok e de most járunk 1.5 hónapja nekem ehhez több kell és ö is mondta hogy még nem szerelmes teljesen de már elkezdett szerelmes lenni vagy valahogy így mondta
20F
öreg neked muszáj mindenbe bele kötni?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!