Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » En kapcsolatot szeretnek, o...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En kapcsolatot szeretnek, o pedig csak szexet! (asszem) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
En egy 16 eves csaj vagyok,kb egy evvel ezelott megismertem egy 20 eves sracot,akivel EGYUTT VOLTAM egy rovid delutanon. Aztan elment es tobbet nem talalkoztunk,csak egy parszor veletlenul osszefutottunk a varosban. Hetfo este a tesom baratja felkuldte hozzam, filmet neztunk, es nalam aludt. A smucizasnal tobb nem tortent, mert en meg szuz vagyok es en nem akartam. Persze o mar nem az. Tegnap bezeltem vele, de semmi ilyesmirol. Egy nagyon rendes sracnak ismerem es most jottem ra igazan hogy mennyire tetszik! Elmondjam neki? Vagy..."o is cak egy srac"..?
2009. ápr. 1. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem biztos hogy "o is cak egy srac" !! ismerd meg jobban nyugodtan és ha tetszik össze is jöhetsz vele és biztos szeretne téged megdöngetni mert mejik férfi az aki nem szeret szexelni, és legalább elveszíted a szüzességedet és szerzel sok tapasztalatot és ha nem jön be akkor meg ott hagyod!!! ja és ha szexelni akar veled az nem azt jelenti hogy csak azt akar veled!
2009. ápr. 1. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Valamit elfelejtettem: szombat este az occsevel voltam, amirol nem tud senki! De o egyaltalan nem erdekel engem! Csak veletlen volt az egesz.
2009. ápr. 1. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

"En kapcsolatot szeretnek, o pedig csak szexet!"

Ezt te honnan tudod? Az oké, hogy ezzel tömik szegény tudatlan lányok fejét az "okosok", de kérdezem:

TE _honnan_ tudod, hogy a srác mit akar tőled?

Segítek: sehonnan. Ha összejöttök és együtt lesztek egy kis időt majd kiderül. Arra viszont számíts, hogy egy 20 éves férfinak igényei vannak és ha nem akarsz engedni neki akkor el se kezdjétek. Ez egy humbug, hogy a srácok várnak rád. Az kb 16 éves korig működik. Egy darabig talán, a szex reményében... de aztán nem. Egy párkapcsolathoz ez is hozzátartozik. Ha ezt tudod vállalni és szeretnéd is, akkor gyertek össze, és majd meglátod, hogy mi alakul. Ha tényleg olyan rendes srác akkor nem lesz gond!

Sok sikert!

2009. ápr. 1. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Megirtam neki sms-ben, de meg nem valaszolt! Ez mit jelent?
2009. ápr. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!