Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnék ennyire egy komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2 barátnőm volt eddig..
Az első 2 és fél hónapig tartott majd otthagytam mert a viselkedésével elérte hogy kiszeressek belőle..
A 2.-al durva 1 hétig voltam együtt, megcsalt mert halott rólam pár hazugságot..
A 2. óta lassan 1 hónap telt és úgy érzem szükségem van egy olyan kapcsolatra amiben mind2 en szeretjük egymást, és nem csak 2 és fél hónapig tart.
Szóval nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot, ezzel nem is lenen baj.. ha nem 14 éves lennék, szerintem kicsit fiatal vagyok ahhoz hogy így érezzek..
14/F
2011. júl. 13. 00:07
1/6 anonim válasza:
Miért szeretnél komoly kapcsolatot??
Talán mert normális vagy...
2/6 anonim válasza:
Könyörgöm maradj ilyen! Kívánom, hogy találj egy normális lányt! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:D
Csak szerintem furcsa hogy 14 évesen..
2011. júl. 13. 00:14
4/6 anonim válasza:
inkabb ne akarj, nem olyan jó az :(
5/6 anonim válasza:
Szerintem ezt csak eltúlzod... A 2 hónapból is látszik, hogy nem vagy még kész erre.
6/6 A kérdező kommentje:
Lehet..pedig nem örülnék most jobban másnak mint egy komoly kapcsolatnak
2011. júl. 13. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!