Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megbizhatóak?
Nem megbízhatóak! Engem nem egy vágott már át csúnyán! Rib@nc az összes, nekem elhiheted...
Írok egy példát:
Engem egy olyan is átvert, aki ilyen kis csöndes, szerény szűz, szende kislánynak mutatta magát, olyan is volt, mintha tényleg ártatlan lenne, aztán kiderült, hogy ő is f@szra vágyik, nem érzelmekre... Sajnos egy kutya mind :(
Nem, mindegyik rib@nc, össze se állj velük, mind f@szra vágyik.
Azaz engem jól félrekú_rtak anyámék, mert 16 évesen még nincs kefélhetnékem. A környezetemben lévőknek mindnek van.
L
tegnap 21:17
Ismerös nagyon,azt hinné az ember hogy ők mások,mert nem buliznak és nem lógnak a többi csővessel,de kiderül hogy nekik is vannak igényeik,és ha egyszer kihozza valaki őket a csigaházból onnantól már tudják mit kell csinálni..és igen ha megkóstolják a f@szt akkor aztán nem fognak leálni,és elkurvlnak rendesen..
ma 01:01
Nem baj majd bepótolod,elvégre csak nem fogod szüzen leélni az életed,és ha már megkóstolod..
"nekik is vannak igényeik"
persze mint minden embernek és élőlénynek vannak igényeik.de nem értem mi bajod azzal ha valaki szereti a szexet??? de már te írtál ki egy kérdést ezzel kapcsolatban
"ha megkóstolják a f@szt akkor aztán nem fognak leálni,és elkurvlnak rendesen.."
látom normálisan nem tudsz fogalmazni....szóval ha már valaki elkezd szexelni utána már fogja is csinálni mert jó!!És itt mi a probléma?? te nem szexelsz??vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!