Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megbizhatóak?
Egyede válogatja, ahogy pasiknál is így van ez... :)
22/F
ez egyénfüggő..én pl soha nem tudnék senkit sem megcsalni..de van olyan barátnőm aki több vasat tart a tűzbe..
21/L
Nincs egyetlen tulajdonság sem, amit a világon élő összes nőre igaz lenne, a megbízhatóság is ilyen. Van aki megbízható és van aki nem.
Hamár a megcsalásról van szó, én nem tudnék belenyugodni abba, hogy a barátom megcsal, nem tudnám elviselni, ugyanakkor én sem lennék képes megcsalni őt. Én nem látszat vagy érdekkapcsolatot akarok, ahogyan sok korombeli, hanem egy normális párkapcsolatot, szerelmes szeretnék lenni. Éppen ezért nem is kezdek olyan kapcsolatot, ahol nem szeretem a másikat vagy ő nem szeret engem. Ha meg együtt vagyok valakivel, szerelmes vagyok belé, őt nem tudnám megcsalni! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!