Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Milyenek a tulajdonságaim miért nincs barátom ilyen szar vagyok mibe kéne változni?
Figyelt kérdés
Érzékeny vagyok,alkalmazkodó de rohad*t kiszámíthatatlan.Imádom a barátaim,a családom a mindenem..:)szeszélyes,de hangulatingadozós,Utálok rendet rakni de nagyon!!Szeretek főzni,néha feltűnési viszketegség jön rám,máskor meg elbújok.Néha beszélhetnékem van és akkor egésznap nyomom.Máskor meg egésznap csöndbe vagyok.:/ szeretem a gyerekeket nagyon!!!:))) szeretek bújni,igénylem a törődést.Mikor megismerek valakit az elején tartom a 2 lépés távolságot de miután jobban megismertem nagyon jól elvagyok.Hamar illeszkedek társaságba..:) Hát kb ennyi.Külsőre:163cm 55 kg barnaa félhosszú haj,barna szem és (nem csúnya arc...állítólag.)2011. júl. 16. 18:57
11/18 anonim válasza:
Így elsőre nekem az jött le, hogy azért mert nem keresel... meg esetleg ha másra is hiú vagy!(Sok fiú -én is- úgy van vele, hogy fene tudja, mi az a divat, de biztos csak mással esik meg!;)
17/F
Ui.: vunaml@gmail.com(nekem sincs barátnőm, de nem izgulok, hogy miért!;])
12/18 anonim válasza:
Én is mindjárt 18 leszek, kb most jöttem rá féléve hogy nem vagyok értéktelen :D ... de legalább rájöttem
Hát szerencsére a külsővel nincs baj csak tapasztalatból van kevés sajna...
miskolci f17
15/18 anonim válasza:
megváltozni semmi esetre se akarj! am az hogy mért nincs barátod elég sok mindenen múlhat, pl hogy milyen magas nálad a léc...
16/18 Kurokami válasza:
Ha még mindig fennáll a probléma, akkor írj bátran, tanácsadásban jó vagyok.
17/18 anonim válasza:
Lehet túlságosan rágörcsölsz, akkor tuti nem fogsz találni párt. Foglald le magad, érezd jól magad, járj el erre-arra, barátnők stb. Hidd el taláni fogsz magadnak valakit :)
18/18 Schubell válasza:
Örülj neki hogy egyenlőre nincsen párod. Később lesz, hidd el minnél később találod meg, annál jobban igaz hogy ő az igazi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!