Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mar 3eve tart.

Figyelt kérdés
Ez NORMALIS? Mar 3eve szeretem a tanaromat mit tegyek hogy el tudjam felejteni? Minden nap vele almodok, ebredek..es csak ra gondolok nappal is :(( ez nem is lene nagy szam de o 29eves :/ en meg 16.. Mit tegyek?? mindent tudok rolla a kocsi randszamat hogy hol lakik mit szeret mit nem TELJESEN BELESZERETTEM.. anyumek nagyon joba vannak az o szuleivel szoval jo csaladbol van nem 1pedofil vagy ilyesmi...Szoval ennyi kerlek segitsetek :(
2011. júl. 16. 14:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hat te esetleg rohejes vagy! Tudod ..valakinek erzesei is vannak :/
2011. júl. 16. 16:13
 22/30 anonim ***** válasza:
És szerinted egy kis csitri miatt (aki még írni sem tud, így az agyi kapacitásait sejthetjük) otthagyja a feleségét? XD Nőj fel kislány, (vagy halj bele) XD
2011. júl. 16. 16:42
 23/30 A kérdező kommentje:
Igazad van! teljesen megertelek. de akkor is nagyon belezugtam!
2011. júl. 16. 16:58
 24/30 anonim ***** válasza:

"én 13vagyok a barátom 24 ...2éve vagyunk együtt.Szeretem a tapasztalt férfiakat....ennyi.."

Ő meg két évvel ezelőtt a 11 éves őszintén sikító gyerekeket szerette... ennyi.

Kérdezőnek: Nővérem 18 évesen "esett bele" a tanárába. Eredmény: 6 év együtt, egy gyerek, egy év házasság, egy válás. Utána másik tanítványba lett "szerelmes"....

Elhiszem, hogy ő most a félisten, de sajnos Te max egy éjszakás kaland leszel a mukinak, főleg úgy, hogy a munkáját kockáztatja, mivel nem töltötted be a 18-at és a tanítványa vagy.

2011. júl. 16. 17:22
 25/30 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit! De en nem most akartam volna elmondani neki hanem ha mar 20eves leszek! 6ev mulva!
2011. júl. 16. 17:29
 26/30 anonim ***** válasza:

És addig epekedsz utána? Ugyan :)

Ennyi idő alatt annyi jó pasit fúj eléd a tavaszi szél, hogy pár év múlva csak nevetni fogsz ezen a posztodon ;)

2011. júl. 16. 17:51
 27/30 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A magyarázatban az van 16 vagy az előbb meg azt irtad 20 leszel 6 év múlva...az úgy csak 14re jön ki ha akarsz írj privit szívesen beszélnék veled..én is hasonló helyzetben vaok..

2011. júl. 16. 18:05
 28/30 A kérdező kommentje:
Felre irtam kul 15vagyok :D
2011. júl. 16. 18:31
 29/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:44

Már sajnálom de nem én vagyok a nyelvtanmániás hanem te:))Szerintem az ieneknek sokkal komolyabb bajai vannak mint annak a 13 éves lánynak.

És mi ha 11 volt?Talán nem lehet érettebb a koránál?És gondolkozzatok már!Ha a srác még mindig vele van akk nem hiába!Majd szerintem akk komentáljatok miko ti is eléritek a min 2 éves kapcsolatot 1 érett férfivel aki nem gyerekeknek tart titeket;)

Mellesleg sajnos vannak olyan helyzetek amik a tiniket éretebbé teszik a koruknál.És igen..SAJNOS..

2011. júl. 17. 00:53
 30/30 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 17. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!