Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mar 3eve tart.
"én 13vagyok a barátom 24 ...2éve vagyunk együtt.Szeretem a tapasztalt férfiakat....ennyi.."
Ő meg két évvel ezelőtt a 11 éves őszintén sikító gyerekeket szerette... ennyi.
Kérdezőnek: Nővérem 18 évesen "esett bele" a tanárába. Eredmény: 6 év együtt, egy gyerek, egy év házasság, egy válás. Utána másik tanítványba lett "szerelmes"....
Elhiszem, hogy ő most a félisten, de sajnos Te max egy éjszakás kaland leszel a mukinak, főleg úgy, hogy a munkáját kockáztatja, mivel nem töltötted be a 18-at és a tanítványa vagy.
És addig epekedsz utána? Ugyan :)
Ennyi idő alatt annyi jó pasit fúj eléd a tavaszi szél, hogy pár év múlva csak nevetni fogsz ezen a posztodon ;)
Kérdező!
A magyarázatban az van 16 vagy az előbb meg azt irtad 20 leszel 6 év múlva...az úgy csak 14re jön ki ha akarsz írj privit szívesen beszélnék veled..én is hasonló helyzetben vaok..
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:44
Már sajnálom de nem én vagyok a nyelvtanmániás hanem te:))Szerintem az ieneknek sokkal komolyabb bajai vannak mint annak a 13 éves lánynak.
És mi ha 11 volt?Talán nem lehet érettebb a koránál?És gondolkozzatok már!Ha a srác még mindig vele van akk nem hiába!Majd szerintem akk komentáljatok miko ti is eléritek a min 2 éves kapcsolatot 1 érett férfivel aki nem gyerekeknek tart titeket;)
Mellesleg sajnos vannak olyan helyzetek amik a tiniket éretebbé teszik a koruknál.És igen..SAJNOS..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!