Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mar 3eve tart.
Azért arra még maradt agysejted a nagy szerelemben, hogy hisztizzél. Mind1
Tanács: Felejtsd el, egy ilyen kapcsolatnak nincs esélye. Nagy a korkülönbség, plusz ő a tanárod, tehát csak a tanítványaként néz rád. Keress hozzád illő srácot. (és nem hátrány ha megtanulsz írni)
Jajj hogy utálom én is az ien beszólásokat (a helyesirásról)
Ám kedves kérdező,ő érez e vlm irántad?Vagy ezt nem tudod?Mert ha igen akkor akár titkos kapcsolat is lehet egész amig 18 leszel,és elmész a suliból,utánna szerintem nem számit a kór a szerelemnél:)
Hát a "kór" biztos nem számít. Már bocs, de szerintem gáz, hogy egyesek 3 sort nem tudnak helyesen leírni. (úgy, hogy van a gépen helyesírás ellenőrző)
Szépek ezek a titkos szerelmi kapcsolatok a filmekben/mangákban, de a valóságban sosem működnek.
Egy felnőtt férfi mégis miért vállalná be ezt a sok rizikót, egy kis "csitri" miatt? (hacsak nem beteges ő is)
1. Az nem kór hanem kor. (a kór az betegséget jelent) Üdv nyelvtanmániás XD
2. "Ha valakit szeretünk"...a szerelem egy dolog, egy táptalaja a kapcsolatnak, de az sokszor kevés. ha nem tudnak együtt lenni, bujkálniuk kell, az elöli a kapcsolatot.
3. Szerinted egy felnőtt férfi mégis mibe szeret bele egy nála fiatalabb, éretlenebb, tapasztalatlanabb lányban? Milyen közös témáik/problémáik vannak? Valószínűleg a saját korosztálya érdekli. Ha meg nem az meg beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!