Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mar 3eve tart.

Figyelt kérdés
Ez NORMALIS? Mar 3eve szeretem a tanaromat mit tegyek hogy el tudjam felejteni? Minden nap vele almodok, ebredek..es csak ra gondolok nappal is :(( ez nem is lene nagy szam de o 29eves :/ en meg 16.. Mit tegyek?? mindent tudok rolla a kocsi randszamat hogy hol lakik mit szeret mit nem TELJESEN BELESZERETTEM.. anyumek nagyon joba vannak az o szuleivel szoval jo csaladbol van nem 1pedofil vagy ilyesmi...Szoval ennyi kerlek segitsetek :(
2011. júl. 16. 14:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem nem a nyelvtantanárról van szó...
2011. júl. 16. 14:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Te me ne oktatgassal engem hanem tanacsokat osztogass:/
2011. júl. 16. 14:27
 3/30 anonim ***** válasza:

Azért arra még maradt agysejted a nagy szerelemben, hogy hisztizzél. Mind1

Tanács: Felejtsd el, egy ilyen kapcsolatnak nincs esélye. Nagy a korkülönbség, plusz ő a tanárod, tehát csak a tanítványaként néz rád. Keress hozzád illő srácot. (és nem hátrány ha megtanulsz írni)

2011. júl. 16. 14:29
 4/30 anonim ***** válasza:

Jajj hogy utálom én is az ien beszólásokat (a helyesirásról)

Ám kedves kérdező,ő érez e vlm irántad?Vagy ezt nem tudod?Mert ha igen akkor akár titkos kapcsolat is lehet egész amig 18 leszel,és elmész a suliból,utánna szerintem nem számit a kór a szerelemnél:)

2011. júl. 16. 14:31
 5/30 anonim ***** válasza:

Hát a "kór" biztos nem számít. Már bocs, de szerintem gáz, hogy egyesek 3 sort nem tudnak helyesen leírni. (úgy, hogy van a gépen helyesírás ellenőrző)

Szépek ezek a titkos szerelmi kapcsolatok a filmekben/mangákban, de a valóságban sosem működnek.

Egy felnőtt férfi mégis miért vállalná be ezt a sok rizikót, egy kis "csitri" miatt? (hacsak nem beteges ő is)

2011. júl. 16. 14:34
 6/30 anonim válasza:
mond meg neki...aztán lesz ami lesz
2011. júl. 16. 14:34
 7/30 anonim ***** válasza:
MErt a szerelem nem kórfüggő.És ha valakit szeretünk akk vállalunk érte bármien kockézatot.És műkődnek a titkos kapcsolatok ha igazán akarja 2 ember;)
2011. júl. 16. 14:36
 8/30 anonim ***** válasza:

1. Az nem kór hanem kor. (a kór az betegséget jelent) Üdv nyelvtanmániás XD

2. "Ha valakit szeretünk"...a szerelem egy dolog, egy táptalaja a kapcsolatnak, de az sokszor kevés. ha nem tudnak együtt lenni, bujkálniuk kell, az elöli a kapcsolatot.

3. Szerinted egy felnőtt férfi mégis mibe szeret bele egy nála fiatalabb, éretlenebb, tapasztalatlanabb lányban? Milyen közös témáik/problémáik vannak? Valószínűleg a saját korosztálya érdekli. Ha meg nem az meg beteges.

2011. júl. 16. 14:44
 9/30 A kérdező kommentje:
de nem birom elfelejteni NAGYON szeretem :( es szerintem is a szerelem nem kor fuggo! de pl anyumeknak vannak ismerosei akik kozott van 15ev a csavo mar 40 a csaj meg 25 szoval szerintem NEM lehetetlen :/
2011. júl. 16. 14:45
 10/30 anonim ***** válasza:
Amúgy meg mondj már olyan titkos kapcsolatot aminek nem sírás lett a vége? Persze előfordulhat, de az esetek 90%-ban nem működik.
2011. júl. 16. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!