Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ikerpárral járni?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot fenn lehet tartani ikerpárral, vagy korban egymáshoz közel álló testvérpárral? Amolyan szerelmi háromszög.
2009. ápr. 1. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Ha komoly kapcsolatot akarsz, abba csak 1 másik fél bele. Nem 2, lehetnek azok egyformák, a tulajdonságaik nem feltétlenül egyeznek és nem biztos, hogy mindkettő szimpatikus. Meg amúgy is, ha szerelmes vagy (~komoly kapcsolat), akkor csak egyet lehet, nem többet.
2009. ápr. 1. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem, de nem azt mondom, hogy nem lehetséges. Talán 10000 nőből 1-2 van aki elfogadja a szerelmi háromszöget, testvéreknél ez kicsit zavaróbb lehet. Ha például együttlétre kerülne sor, hogyan oldjátok meg?
2009. ápr. 1. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

hát nekem már volt dolgom tesókkal...nem egymás után jártam velük de elhiheted hogy mi volt...a kánál + a víz esete...:)

szörnyű érzés volt náluk aludni meg egyáltalán náluk lenni akkor mikor mindketten otthon voltak...

2009. ápr. 1. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem lehet. Tiltja a törvény :)

Amúgy nem értem, h ha az egyik ikerrel jársz, az miért nem elég? Miért kell ebből feltétlenül szerelmi háromszögnek lennie?

2009. ápr. 1. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem - bár az ikrek néha képesek ilyen cserét elkövetni: viccből vagy más okból.

De vannak sziámi ikrek is, ahol ez már komolyabb probléma. Úgy tudom, alaphelyzetben ők sem cserélgetik egymást: mindenkinek külön párja van.

2009. ápr. 1. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, én vagyok a nagyon konzervatív.. Ha szerelmes vagyok valakibe, akkor nem érdekel a testvére.. nemhogy a testvére nem, de senki más sem.
2009. ápr. 1. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemár! Az ikrek külön emberek! Ráadásul ha jól megismered őket, rájössz hogy valójában mennyire különböznek! Nem lehet ilyet csinálni, hogy egyszerre két emberrel jársz! Hacsak nem ők is úgy akarják!
2009. ápr. 1. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Komolyabb kapcsolat szerintem nem.

De azért érdekes lehet egyszerre egy ikerpárral járni. :-D Ha nekik ez jó, meg neked is, akkor hajrá. ;-)

2009. ápr. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!