Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi oka van annak hogy nincs barátom? (KÉP IS. )
17/L vagyok.érzékeny,társaságba az elején inkább csöndes utána már beszédesebb.Nagyon félek attól hogy elutasítanak(ilyen még nem történt velem csak láttam hogy másokat hogy átvágtak és nagyon megijedtem)Nincs semmi önbizalmam,imádom a barátaimat:)megbízható vagyok,szeretem a gyerekeket,utálom a takarítást,imádok öltözködni,a divat az egyik hobbim,a másik az éneklés..:)megértő vagyok,lelkizős hangulatingadozós,gondoskodó de elvárom hogy kapjak is valamit cserébe.Az arcom nem csúnya.(állítólag) Szőkésbarna haj barna szemek,165 cm 58 kg és itt a kép:
Lehet, mert csendes, és érzékeny vagy, és félsz az elutasítástól. A bevállalós lányok, akik hamar odaadják magukat a pasiknak kelendőbbek, ezért az olyanokért, mint te, csak az igényes pasik küzdenek meg, és abból van a kevesebb.
Nyugi, lesz valaki, aki szeretni fog (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!