Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi oka van annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi oka van annak hogy nincs barátom? (KÉP IS. )

Figyelt kérdés

17/L vagyok.érzékeny,társaságba az elején inkább csöndes utána már beszédesebb.Nagyon félek attól hogy elutasítanak(ilyen még nem történt velem csak láttam hogy másokat hogy átvágtak és nagyon megijedtem)Nincs semmi önbizalmam,imádom a barátaimat:)megbízható vagyok,szeretem a gyerekeket,utálom a takarítást,imádok öltözködni,a divat az egyik hobbim,a másik az éneklés..:)megértő vagyok,lelkizős hangulatingadozós,gondoskodó de elvárom hogy kapjak is valamit cserébe.Az arcom nem csúnya.(állítólag) Szőkésbarna haj barna szemek,165 cm 58 kg és itt a kép:

[link]

2011. júl. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:
éS ha valaki félénk az ekkora gond hogy nem találok magamnak senkit? Vagy mi??
2011. júl. 14. 21:07
 12/87 anonim ***** válasza:
Biztos, hoggy akarsz valakit? Ha igen, kit is?
2011. júl. 14. 21:08
 13/87 anonim ***** válasza:
Ha gondolod velem ismerkedhetsz. Írj privát üzenetet. 18/f :)
2011. júl. 14. 21:08
 14/87 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj már, 17 éves vagy, úgyis találsz még:) Manapság a korodbeliek annyira sietni akarnak, mert rájuk van erőltetve, mint valami divat. Pedig az ilyesmi nem lehet erőltetni, ez majd jön, és találsz valakit, rengeteg időd van még.
2011. júl. 14. 21:09
 15/87 anonim ***** válasza:

Alak alapján teljesen rendben vagy. Önbizalomhiány valószínűleg a gond, akár csak az én esetemben. A félénk lányokat meg szeretem;) (csak ők nem szeretnek engem) :(

21/f

2011. júl. 14. 21:10
 16/87 anonim ***** válasza:

és ilyen képet csinál? szent szr

am: van akinek bejönnek a félénk csajok van akinek nem. van akinek meg a 2 véglet jön be :D és közte semmi [lásd én XD][két véglet: épp csak szárny kellene és már angyal is / a sátán frissen szülte :D]

19F

2011. júl. 14. 21:12
 17/87 anonim ***** válasza:
Lányoknál soha nem a külső az oka, ha nem találtok pasit. Inkább az, h túl válogatós vagy, és csak a legjóképűbb srácok kellenének.
2011. júl. 14. 21:12
 18/87 anonim válasza:

én kb ugyanez vagyok viselkedésben és belső tulajdonságokban. sőt alakra is. csak az én hajam barna.

egy csónakban evezünk.

16/L

2011. júl. 14. 21:13
 19/87 A kérdező kommentje:
De szeretnék barátot:) Mindenképpen legyen igényes,divatos és szeressen :)A többi nem érdekel.
2011. júl. 14. 21:14
 20/87 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz? XD
2011. júl. 14. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!