Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi oka van annak hogy nincs barátom? (KÉP IS. )
17/L vagyok.érzékeny,társaságba az elején inkább csöndes utána már beszédesebb.Nagyon félek attól hogy elutasítanak(ilyen még nem történt velem csak láttam hogy másokat hogy átvágtak és nagyon megijedtem)Nincs semmi önbizalmam,imádom a barátaimat:)megbízható vagyok,szeretem a gyerekeket,utálom a takarítást,imádok öltözködni,a divat az egyik hobbim,a másik az éneklés..:)megértő vagyok,lelkizős hangulatingadozós,gondoskodó de elvárom hogy kapjak is valamit cserébe.Az arcom nem csúnya.(állítólag) Szőkésbarna haj barna szemek,165 cm 58 kg és itt a kép:
Alak alapján teljesen rendben vagy. Önbizalomhiány valószínűleg a gond, akár csak az én esetemben. A félénk lányokat meg szeretem;) (csak ők nem szeretnek engem) :(
21/f
és ilyen képet csinál? szent szr
am: van akinek bejönnek a félénk csajok van akinek nem. van akinek meg a 2 véglet jön be :D és közte semmi [lásd én XD][két véglet: épp csak szárny kellene és már angyal is / a sátán frissen szülte :D]
19F
én kb ugyanez vagyok viselkedésben és belső tulajdonságokban. sőt alakra is. csak az én hajam barna.
egy csónakban evezünk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!