Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33/171/66 jó megjelenésű, lakással, autoval rendelkező srácnak mit kellene tenni?
Hát...nem rossz, bár nekem se az esetem, de ez nem azt jelenti, hogy ronda lennél.
Mondjuk nekem a hajad nem tetszik:D De ez az én problémám:D
De amúgy egy jól szituált fiatalember vagy.
Tehát akkor valami belső dolog lehet a probléma...
Kommunikációs problémák, önbizalomhiány, felszínesség...
Szoktál amúgy randizni? Ha igen, akkor hogyan zajlanak a randik?
Hát...így nem tudunk segíteni...:'D
Te tudod! :)
Lehet, még nem találkoztál a megfelelő személlyel, vagy nem vagy elég határozott...
Szerintem pedig igenis jól néz ki. Itt elég mogorvának tűnsz, mármint abból,amit írsz az jön le, de ha rád nézek egy nagyon barátságos, kedves férfit látok. Ami pedig meglepő, hogy nekem férfias vagy. Végre egy férfi, aki inget visel.
Szerintem igenis jól nézel ki. Sokan összetehetnék a kezüket, ha így néznének ki.
Nem tudom eldönteni milyen is vagy. Ha a képeknek hiszek, akkor fogalmam sincs miért nincs párod,nekem pozitív az első benyomás. Ha viszont csak olvaslak, akkor egy mogorva, goromba férfiatlan embernek képzellek, pedig láttam, hogy nem így van.
Szerintem legyél kedvesebb. Hozzád illik a romantika és az udvarlás.
Használd ki :)
Sok sikert:)
a kép alapján azt mondanám még, hogy új frizura, csodákra képes.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:59
ez már megint akkora nagy hülyeség! Főiskolára járok és ott a legszebb és értelmes lányoknak mint ilyen 175 körüli palijuk van! most akkor erre mit mondasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!