Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon nehéz.
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal,és 1 éve élünk együtt.Eléggé megromlott a kapcsolatunk.Talán a pénzprobléma miatt,nem tudom.Többször akartunk szakítani,de szeretjük egymást,és nem tudjuk egymás nélkül elképzelni a továbbiakat.Amikor itthon vagyunk,mindketten elvagyunk a dolgainkkal.Vagy ő gépezik és én tv-zek vagy fordítva.Nem egyezik az ízlésünk sem zenében,sem filmben.Este megbeszéltük,hogy meg próbáljuk megmenteni a kapcsolatunkat.De lehet,hogy csak felesleges köröket futnánk?Viszont a szakítás mindkettőnknek nagyon fájna.Adjatok tanácsot léci,hogy mivel lehetne javítani a kapcsolatunkon!2011. júl. 14. 14:16
11/11 anonim válasza:
Szerintem attól, hogy más érdeklődési körötök van, még nem menthetetlen a kapcsolatotok. Talán nem a gép meg a tv előtt kéne ülni, amikor egymásra is fordíthatnátok időt. Elmehetnétek sétálgatni, nyaralni, vagy egy karaokee-est is feldobná a hangulatot. A közös élmények is összeláncolhatnak benneteket, nem csak az, hogy ugyanolyan zenéket hallgattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!