Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon nehéz.
-ez , hogy mindketten próbáltok tenni érte valamit szerintem nagyon jó dolog :) ... hajrá :)
23f ( nekem még nem volt barátnőm )
Szerintem előbb utóbb úgyis külön válna az utatok, így talán jobb lenne még akkor meglépni, mikor kicsit szeretitek egymást, tehát gyűlölködés nélkül.
Miért gondolom így? Mert szerintem nem lehet egy életet leélni egy teljesen más beállítottságú ember mellett. Se a zenei, se a filmbeli ízlésetek nem azonos, az érdeklődési körötök is teljesen más. El sem kellett volna kezdeni, de tanulópénznek jó lesz. Minden együtt töltött nappal csak elveszitek egymástól az esélyt arra, hogy megtalálja az igazi párját.
Akkor szerinted nem lehet megmenteni?Ha mindketten engedünk egy picit akkor sem? Beszéltünk erről,és mindkettőnknek fájna,ha másikunk mással jönne össze a későbbiekben.
Kell,hogy legyen megoldás a szakításon kívül is. :(
nekunk par kirandulas segitett
dominica, bali ,thaifold ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!