Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Volt már, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már, hogy egy párkapcsolat miatt elvesztettétek a barátaitokat?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok a barátommal és úgy érzem mostanra egy barátom sem maradt :S
2011. júl. 14. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy miért kellene neked kérdező, közös programot csinálni a pároddal és a barátnőiddel? Persze jó ez időnként, de az az egészséges, ha kettesben is vagy a barátnőiddel. Gondolom, nekik is vannak olyan bizalmas dolgaid, amiket csak neked akarnak elmondani.
2011. júl. 14. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Meg mi az, hogy szidják a barátodat? Miért nem küldöd el őket a p*csába? Sok évvel ezelőtt, mikor még elég már ember voltam nekem is volt egy ilyen barátnőm. Az első. Ő sem állt ki mellettem mikor rosszakat mondtak rólam a barátnői.

Most már azonnal szakítanék egy ilyen lánnyal, ugyanis ha szeretsz és tisztelsz valakit, akkor ha szidják, olyan mintha téged mocskolnának. Én az ilyen "barátokat" elküldeném a lófüttybe ( na szépen fejeztem ki magam, legalább nem kellett csillagoznom...)!

2011. júl. 14. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
nem vagyok összenőve a barátnőmmel simán emegyek nélküle is a haverjaimmal és ő is a haverjaival vagy éppen együtt de olyan is van h pár haverommal megyünk az ő baráti körébe vagy pont forditva. el nem tudom képzelni hogy mért szakadna meg a barátaimmal a kapcsolat attol h barátnőm van. nem vagyunk egymásra féltékenyek mert tudjuk ha meg akarna csalni ugyis megtenné. ha megvana bizalom onnantol meg nemgáz ha egyedül megyek valahova ráadásul ugy h nekem jellemzően lánybarátaim vannak neki meg fiu
2011. júl. 14. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
volt. de időben kapcsoltam. és visszakaptam a barátaimat, és egy csodálatos új kapcsolatot is mellé. :)
2011. júl. 15. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!