Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok is kezdeményezhetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok is kezdeményezhetnek?

Figyelt kérdés
Mert itt sorba oltják a fiúkat hogy nem mernek kezdeményezni,és már ezt is a lányoknak kell..De akkor mi a helyzet amikor a drága sportkocsiban ülő srácokhoz mennek oda a lányok? Akkor mégsem ciki nekik kezdeményezni?
2011. júl. 14. 08:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Mondom ne általánosíts. Én egyáltalán nem vagyok ilyen ember. Bennem nincs semmi ilyen és én nem akarok anyáskodni. Ami anyáskodás részemről az az hogy főzök mosok rá meg szeretgetem. nem piszkálom én nem vagyok egy nyavajgós pics@. Aki ismer tudja. Többnyire fiús gondolkodásom van és érdeklődési köröm....Nőisen öltöuök, csinosan. De pl szoktam sört inni, szoktam kijárni foci meccsekre és én magam is focizok, nagyon szeretem. Siok szexet igénylek, nekem sose fáj a fejem. mindenhol jól érzem magam....
2011. júl. 14. 10:33
 32/37 anonim ***** válasza:
engem még nem kostolgattak :)
2011. júl. 14. 10:34
 33/37 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs benned semmi empátia..Szerintem túlságosan is idegbeteg vagy..Ez már kiderült.. Ne csodálkozz hogy egyedül vagy,az ilyen lányoktól a pasik elmenekülnek..
2011. júl. 14. 10:37
 34/37 anonim ***** válasza:

Te miröl beszélsz? :) 3éve párkapcsolatom van élettársam és rengeteg barátom. Tökre nem értelek, tőlem senki nem menekül csak becsülik, hogy találtak egy értelmes lányt :)

Engem szeretnek és ezt mind édesanyámnak köszönhetem aki 16éves koromig nevelt! Na de fölösleges, hogy normális lányok keressék a társaságod, neked nem felel meg. Te csodálkozhatnál hogy nincs senkid. Csak hasonlitsd ösze a két életet.. Ki a sikeresebb? :)

Szia

2011. júl. 14. 10:39
 35/37 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.Amikor összejöttem a párommal akkor többnyire én kezdeményeztem és nem tartom magamat k*rvának, sőt egy gazdag exről mondtam le érte.Szerintem pont ez a baj, hogy a fiúknak sok elvárásnak kell megfelelni,de ha már egy lány segít és kezdeményez akkor egyből k*rvának nézik.Amúgy a ruha se jelent semmit.Én többnyire sportosan öltözködöm,de a párom kedvéért van h. felveszek miniszoknyát, magassarkút, mert ő szereti ha sexin öltözök. Szóval ha nem lennének ezek az előitéletek és senki sem godnolna egyből rosszra,akkor minden könnyebblenne.Régen pl.nem volt iylen gond mert a szülők választottak párt vagy közösen mentek udvarolni a fiúk a lányoknak.Most mindenki saját magára van utalva,viszont mindenki azt választ magának akit akar.

26/l

2011. júl. 14. 10:41
 36/37 anonim ***** válasza:

A kérdés íroja szerintem nem normális.

A kérdező kommentje:

Szerintem nincs benned semmi empátia..Szerintem túlságosan is idegbeteg vagy..Ez már kiderült.. Ne csodálkozz hogy egyedül vagy,az ilyen lányoktól a pasik elmenekülnek..

Mire írtad a leányzónak? Jól érzed ilyenkor magad?

Egy korrekt lánnyal beszélgettél...

Őszintének tűnik és kedvesnek, jól gondolkodik párkapcsolata van akkor meg mindek irogatsz neki ilyet?

Külön tudok gratulálni!

2011. júl. 14. 10:44
 37/37 anonim ***** válasza:

"De akkor mi a helyzet amikor a drága sportkocsiban ülő srácokhoz mennek oda a lányok? Akkor mégsem ciki nekik kezdeményezni?"

Akkor lehet nyugodtan. A csajok egyfolytában az egyenjogúságot hangoztatják, de ezekből csak azokat gyakorolják, ami kényelmes nekik, ami kényelmetlen, arról hallani sem akarnak, mert az a férfi dolga.

A legtöbb lánynak nagyon nagyok, vagy inkább pofátlanak az igényeik. Ha 20-on évesen nincs pénzed, kocsid, drága cuccaid, le sem szarnak, inkább ráakaszkodnak egy 30-40 éves faszira, mert nekik ez már megvan. Persze ezt nem fogják így bevallani, hanem azt mondják, hogy azért teszik, mert érettebben gondolkoznak a kortársaiknál és egy ilyen idős férfi mellett érzik magukat biztonságban.

Érdekes a kocsis példa. Egyszer hallottam egy sztorit, amiről nem tudom, hogy mennyire igaz. Lényeg, hogy volt egy srác, aki valami drágább kocsiból szállt ki éppen és odament két tízen éves csaj, akik szemrebbenés nélkül megkérdezték, hogy leszophatunk-e.

2011. júl. 14. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!