Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is kezdeményezhetnek?
szerintem is szánalmas ez a dolog. a lányok ilyenek. el kell fogadnunk mi pasinak születtünk, és nekünk kell kezdeményezni. lehet hogy több kellemetlen dologgal jár, de 1x csak összejön
18f
A lányok több mint fele álszent kis kurv@ nekem ez a véleményem. Én sose kezdeményezek mondjuk mert az a férfi dolga. Ha milliomos lenne se kezdeményeznék. Párom segédmunkás én irodai melót végzek nem vagyunk full gazdagok de elvagyunk és annak idején ő kezdeményezett.
Utálom a nőket nő létemre is.....sok roh@dék van.
Szőke agyonsminkelt bigék akik feszitenek a kigyúrt állat mellett.
22L
ma 08:59
A saját nemed ellen beszélsz?
Igen az ellen mert én más vagyok mint a többi nő. Én sose leszek érdekember és kurv@ se semmi. Van elég és nem kell plussz egy. Csak kimész az uttcára felének az öltözékéről megmondod hogy milyen....Én 1 férfivel voltam szexuálisan együtt, ez pedig a mostani párom, lehetett volna elöbb is csak azt mondtam nem. Persze bennem van, hogy de jó lett volna ezzel azzal két férfi és hasonlók,de minek? Én úgy akarok megdögleni, hogy büszke lehessek magamra hogy igazi normális nőként éltem le az életem.
2
eléggé pénzéhesek sajnos mert ugye egy szegényebb srác nem tud nekik adni annyi pénzt hogy drága,márkás ruhákba járnak,villogjanak sajnos ilyen világot élünk
14/L
Ezt most annak vegyem hogy én is olyan vagyok?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!