Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm mindig azon gondolkozik hogy nem szeretné folytatni vele?

Figyelt kérdés

Akármit teszek mindig megharagszik és szakít velem..:(

Mér nem tudom hogy mit tegyek, napi 3-4 Xanax..lelkileg kivagyok teljesen.Azt mondja hogy szeret és hogy nem akar elveszíteni, ezt bizonyitja is, de nagyon megtud bántani :(

Kérlek adjatok valami tanácsot.. nem akarom elveszíteni, de ha így megy tovább akkor lelkileg összeomlok.

Beszélni erről nem tudok vele mert akkor felkapja a vízet...vagy elkezdi bizonygatni hogy szeret...:( de én ebbe már kételkedek.

2009. márc. 31. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindjárt megsajnálom!Képzeld el nagyon sok ember instabil lelkileg, mégsem máson vezeti le a feszültségét.Egy normális ember feldolgozza magában, vagy kibeszéli valakivel, nem pedig gyerekes módon máson áll bosszút.
2009. márc. 31. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyu hagyd ott a barátnődet, mert egy kapcsolat nem abból kell h álljon h az egyik fél folyton ki van akadva! Ha egyszer szakít veled akkor gondold a döntését te is komolyan! Szinte 100 h loholni fog utánad! Csak dobálózik a szavakkal, és addig nem fog leállni, amíg meg nem mutatod neki h téged igenis elveszíthet! Gondolkodj el ezen!

Sok sikert!

21/F

2009. márc. 31. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem veled van baja, hanem vmi mással kapcsolatban, pl magával. Én szinte biztos vagyok benne. Ezért instabil érzelmileg. Lehet, hogy rágódik vmin, ami nem tűnik olyan nagy dolognak, közben meg minden 2. gondolatát kitölti. Viszont azt is érdemes megfontolni, amit vki már írt, hogy csinálj úgy, mintha ott hagynád, aztán meglátjuk mit reagál, mert megszokta, hogy tepersz érte. De azért igazából ne hagyd el, lehet hogy elég nagy szüksége van rád. Szóval, ha az előző módszer nem jön be, ne hagyd békén, amíg el nem mondja.
2009. márc. 31. 21:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazából a korkölönbség zavarja, meg a gyerekek..
2009. márc. 31. 22:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Meg sokáig nem volt neki senkije..:(
2009. márc. 31. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!