Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm mindig azon gondolkozik hogy nem szeretné folytatni vele?

Figyelt kérdés

Akármit teszek mindig megharagszik és szakít velem..:(

Mér nem tudom hogy mit tegyek, napi 3-4 Xanax..lelkileg kivagyok teljesen.Azt mondja hogy szeret és hogy nem akar elveszíteni, ezt bizonyitja is, de nagyon megtud bántani :(

Kérlek adjatok valami tanácsot.. nem akarom elveszíteni, de ha így megy tovább akkor lelkileg összeomlok.

Beszélni erről nem tudok vele mert akkor felkapja a vízet...vagy elkezdi bizonygatni hogy szeret...:( de én ebbe már kételkedek.

2009. márc. 31. 19:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
helyesbítek: nem vele hanem VELEM!!
2009. márc. 31. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

nem akarlak bántani, de ha napi 3-4 xanaxon élsz, nem csodálom, hogy nem akarja folytatni

ha azt mondja, szeret, higyj neki, és próbálj leállni a bogyókról, minden szebb lesz

2009. márc. 31. 19:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Miatta szedem a 3-4 bogyót!! Ő nem tud róla..
2009. márc. 31. 19:45
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
az világos volt nekem is, hogy a kapcsolat miatt szeded. de ez nem változtat azon, hogy le kéne állni vele!!!
2009. márc. 31. 19:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként mi az, hogy mindenért megharagszik? Miben jelentkezik ez?

És hány évesek vagytok?

2009. márc. 31. 19:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Hú ez nehéz ...

Először is próbálj leállni a Xanaxról,az nagyot kiüti az embert,próbálj meg átállni a természetes gyógynövényekből készült Valeriana (macskagyökérből) készítményre.Nem drága,és átmeneti stresszre kiváló...én is azt szedem :S

Beszélj vele,ha felkapja hát felkapja a vizet,de tudnia kell,hogy téged ez zavar!

Ha besértődik és nem érti meg,akkor szakíts vele (játszd meg!),és ha utána nem fog visszajönni,akkor nem éri meg :(

De ha szeret úgyis visszajön,és elgondolkodik magán,és a viselkedésén!

Én legalábbis ezt tenném...

De ez nem rendszer hogy tönkreteszed magad!

Légy jó és sok sikert!

C@lypso

2009. márc. 31. 19:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

ez egy rossz berögzödés nála.

olyan mint a gyerek, addig feszítit a húrt amig lehet. Nálad meg elég sokáig lehet.

èn ezt egy hisztinek látom. Zárd rövidre, mert látom be fogsz golyozni. Mégpedig úgy tudod rövidre zárni, ha a legközelebbinél azt mondod neki, hogy menjen Isten hírével és vissza se nézzen. ezen rettentöen meg fog lepödni. Ha ekkor elmegy akkor semmi értelme tovább folytatnotok, vagy neked tovább küzdened, ha meg vissza megy egyböl tudsz egy feltétel szabni hogy ne fenyegetözzön neked ilyenekkel többet, mert akkor vissza sem kell jönnie.

Azért csinálja ezt mert tuti biztosra veszi hogy te soha nem mondanád azt neki hogy "menj ha akrsz"

2009. márc. 31. 19:52
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem szedem folyamat a xanaxot, csak heti 2-3 alkalommal!!Nem vagyok függő!

Abban nyílvánul meg hogy elkezdi mondani hogy nem szeretem, meg mondja hogy legyen vége..

Nagykoruak vagyunk mind a 2-en!!

2009. márc. 31. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát igen.Vannak ilyen nők akik élvezik hogy más lelkével csak úgy szórakoznak, dobálják mint egy rongyot, mert élvezik vagy ezzel nyerik vissza az önbecsülésüket.Állj le a Xanax-al, ne tedd tönkre magad egy nő miatt.Mondd meg neki hogy ennyi volt, menjen ahova akar.Soha ne beszélj vele többet, szakítsd meg minden kapcsolatot és próbálj meg egy új lánnyal megismerkedni.
2009. márc. 31. 20:00
 10/15 anonim ***** válasza:
elég szépen enkiesett mindenki a lánynak. pedig lehet, hogy ő is csak egy lelkileg kicsit instabil valaki
2009. márc. 31. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!