Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság, amiben senkinek sem az a végső célja, hogy ágyba vigye a másikat?
Igen létezik.Oké,hogy van mikor megfordul valmelyikünk fejében a gondolat,hogy mi lenne ha,de...nem.:)
És tökéletesen működik.Mindkettőnknek van párunk,és ők is jóban vannak egymással.Nekem nem egy ilyen barátom van.És most megyek el az egyikkel inni valamit.Vele már hitték azt,hogy együtt vagyunk,mert vele tényleg imádjuk egymást,és ölelés meg puszi meg minden.De nála nem jut eszembe,hogy mi lenne ha...:D
Viszont van egy barátom...pont a párom testvére,akivel pont hogy rengetegszer megfordul a fejemben.Bár...ő más tészta,mert mielőtt összejöttem volna a barátommal,vele kavartam 2hónapig,és majdnem lefeküdtünk.Azthiszem a vonzalom még megvan,de ennyi,a páromat szeretem.Szóval.Van fiú-lány barátság,csak mindkét félnek elkéne felejteni hogy a barát más nemű :d:D
meg voltam róla győződve h van..a legjobb barátom már a párom.
ő többet akart,de én nem akartam elrontani a barátságunkat egy kapcsolattal,ezen összevesztünk,rosszul esett neki nagyon h ez a véleményem.
1 hónapig nem beszéltünk,majd folyamatosan kezdtük keresni egymás társaságát,és hát..ez lett belőle:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!