Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság, amiben senkinek sem az a végső célja, hogy ágyba vigye a másikat?
nincs. max csak nem vallják be maguknak/egymásnak hogy igenis megfogta őket valami a másikban. nem feltétlenül rögtön lángoló szerelem vagy hatalmas vágy, lehet az egy kis fizikai vonzalom is. és persze nem ilyen <1 éves 'barátságokra gondolok. ott még lehet, hogy nem alakul ki, de egy idő után tuti lesz valami
17/L
Jó kérdés?! Szerintem nem létezik. Egy idő után, főleg, ha mind a ketten szinglik vagytok, és már "érettek" /magyarul nem 12 évesek/, akkor valamelyik félnél elindul valami más.
Én például mindig állítottam fiatalabb koromban, hogy van barátság férfi és nő között, de rá kellett jönnöm, hogy nincs.
Volt, hogy több évig semmit nem éreztem iránta, és jó pár év után kezdtem el vágyni rá, és nem barátként, hanem mint pasira.
Szóval tuti bebizonyosodik egy idő után, hogy nincs életre szóló férfi női barátság. De az tuti, hogy egy ideig van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!