Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdtek már a pároddal ugy hogy közben jelen voltál, láttad az eseményt?
Hát...van egy kocsma,ahova bejárunk a barátommal meg a baráti társasággal.Az egyik pultos csaj rendszeresen próbál flörtölni a barátommal.Mielőtt mi összejöttünk jóban is voltak,ezért kicsit zavar.De általában csak mosolygok rajta,mivel tudom,hogy szeret engem,meg aztán nem vagyok egy féltékenykedős liba.Mondjuk mikor múltkor mentem be,a barátom a pultnál állt,és a csajszi mikor azt hitte nem hallom,megjegyezte,hogy 'a barátom mellé nem egy ilyen fiatal csitri kéne mint én'....akkor azt hittem visszamegyek és levágok neki egyet,de aztán inkább csak megfordultam és rámosolyogtam,majd mentem a barátainkhoz.Tegnap meg egyik barátommal mentem el a kocsmába,pont ez a csaj volt,és épp telefonált mikor bementünk.Rám nézett,végigmért,majd fennhangon közölte,hogy ötperc múlva 10 óra,és zárnak.Ehhez képest előző nap,mikor a másik pultos volt még 11kor is ottvoltunk :)
Na mindegy,nem foglalkozok vele.Szerintem amíg csak a csaj akar valamit a páromtól,és rajta látszik,hogy leszarja,addig én is leszarom.
15L,21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!