Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdtek már a pároddal ugy hogy közben jelen voltál, láttad az eseményt?
Jó storyk.
A miénk.
Friss kapcsolatban voltunk elmentünk egy fesztiválra.Otthagytam a párom elmentem sörért,mire mentem volna vissza a párom egy lánnyal társalgott,messzebb megálltam figyeltem mi lessz.A lány illegette magát(nő vagyok,észreveszem az ilyet)a párom teljesen zavarban volt,ide oda tekingetett valoszinüleg engem keresett.Aztán odamentem,bemutatott minket egymásnak,egy volt osztálytársnője volt.Ami nem jellemző a páromra hogy nagyön ölelgetne,de ott feltünően "szeretett"a csaj vette a lapot lelépett.
Később megkérdeztem mire volt ez jó,miért ideges,mire válaszolta hogy félt hogy félreértem a szitut és balhét rendezek,az exe ezt csinálta volna.
Egyszer a párom munka megbeszélésre ment vidékre. Hétvége volt, ezért úgy gondoltuk hogy utána elmegyünk fürdőzni az egyik közeli városba, ezért én is mentem vele. A hölgy,akivel a megbeszélés volt, szerintem arra készült hogy becserkéssze a páromat. Már az öltözéke is nagyon lenge volt, és rám úgy nézett, mit egy véres rongyra, hogy mit keresek ott. Igaz így is illegette-billegette magát, úgy helyezkedett hogy a felsőjébe szabad legyen a belátás, amire nem is volt szükség, mert alapból annyira átlátszó volt, hogy mindent lehetett látni.
Én csak nevettem rajta magamban, mert szerintem szánalmas volt, és a páromnál ezzel a stílussal esélye se lett volna.
nekem a volt barátommal volt olyan, hogy egy csaj a haveri társaságból, állandóan a barátom körül lebzselt, az est végén sétáltunk haza, egy darabig együtt jöttünk a haverokkal, a csaj kérdezte előttem a barátomat, hogy iwiwen fent van e, aki válaszolt, hogy sem iwiwen sem myvipen. a csaj nem tudott mást kérdezni, amikor elváltunk beszólt nekünk, hogy: "jó d*gást"mire a párom: köszi, neked is.
az a srác hihetetlen hogy minden ilyesmit konfliktusmentesen képes kezelni, sokszor meglepődtem, mert voltak olyan esetek is, amikor vagány arcok belekötöttek a végén meg tel.számot is cseréltek...
előző vagyok
a mostani párom meg érdekes, nem veszi észre ha nyomulnak, bambán vigyorog
én olyankor kitalálok neki valami feladatot, hozz inni vmit, vagy hasonló
tehát én úgy reagálom le, hogy megoldom a helyzetet, hogy ne legyen az a vibrálás...
olyan érdekes, hogy egy felháborodott csaj sem tudja, hogy nem kellene lehordani a srác nőjét, mert a srácokban aznnal feléled a gyengébb nem felé a védelmi ösztöne és csak annál jobban fog ragaszkodni a párjához
példa:
egy utca túloldalán levő csajról tettem egyszer egy csúnya megjegyzést, mire a párom beszólt nekem, és védte a csajt, az idegent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!