Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikezdtek már a pároddal ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdtek már a pároddal ugy hogy közben jelen voltál, láttad az eseményt?

Figyelt kérdés
Hogy reagált a párod?hogy reagáltál te?
2011. júl. 13. 12:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jó storyk.

A miénk.

Friss kapcsolatban voltunk elmentünk egy fesztiválra.Otthagytam a párom elmentem sörért,mire mentem volna vissza a párom egy lánnyal társalgott,messzebb megálltam figyeltem mi lessz.A lány illegette magát(nő vagyok,észreveszem az ilyet)a párom teljesen zavarban volt,ide oda tekingetett valoszinüleg engem keresett.Aztán odamentem,bemutatott minket egymásnak,egy volt osztálytársnője volt.Ami nem jellemző a páromra hogy nagyön ölelgetne,de ott feltünően "szeretett"a csaj vette a lapot lelépett.

Később megkérdeztem mire volt ez jó,miért ideges,mire válaszolta hogy félt hogy félreértem a szitut és balhét rendezek,az exe ezt csinálta volna.

2011. júl. 13. 13:18
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Az én párom nagyon jóképű férfi, ezért a bámulások sajnos mindennaposak. Nálunk úgy szokták, hogy a drága hölgyikék kinyomozzák a párom e-mail címét és levelekkel bombázzák. Azokra legtöbbször én szoktam válaszolni. Azt hiszem élőben nem volt még nagyon extrém nyomulás. Ha ott vagyok a párom mellett, akkor a sok álszent liba ránk sem mer nézni. Azt hiszik, hogy nem tudok semmit:D
2011. júl. 13. 13:19
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Hű, eszembejutott mégis egy. Várt engem a párom a suli előtt, egy csaj pedig majdnem nekiesett hátulról, olyan lelkesen szaglászta őt(nagyon jó illatú volt a parfümje).
2011. júl. 13. 13:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Nálunk olyan durva volt ezzel a rokon barátnővel, főleg hogy én is ott voltam, csak egész nap dolgoztunk, utána meg ünnepség volt :D. Azt se tudtunk hol vagyunk. Ilyeneket szólt, hogy gombold ki az ingedet meleg van. Meg hazafele egy vonattal akart vele menni (hogy ne unatkozzon a vonatúton) -.- Már akkor gyanús volt mikor ünnepség közepén azzal jött, hogy de helyes a barátom. Jahm és a nő 55 éves, a párom 28 :D.
2011. júl. 13. 13:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a párom munka megbeszélésre ment vidékre. Hétvége volt, ezért úgy gondoltuk hogy utána elmegyünk fürdőzni az egyik közeli városba, ezért én is mentem vele. A hölgy,akivel a megbeszélés volt, szerintem arra készült hogy becserkéssze a páromat. Már az öltözéke is nagyon lenge volt, és rám úgy nézett, mit egy véres rongyra, hogy mit keresek ott. Igaz így is illegette-billegette magát, úgy helyezkedett hogy a felsőjébe szabad legyen a belátás, amire nem is volt szükség, mert alapból annyira átlátszó volt, hogy mindent lehetett látni.

Én csak nevettem rajta magamban, mert szerintem szánalmas volt, és a páromnál ezzel a stílussal esélye se lett volna.

2011. júl. 13. 13:29
 16/24 anonim ***** válasza:

nekem a volt barátommal volt olyan, hogy egy csaj a haveri társaságból, állandóan a barátom körül lebzselt, az est végén sétáltunk haza, egy darabig együtt jöttünk a haverokkal, a csaj kérdezte előttem a barátomat, hogy iwiwen fent van e, aki válaszolt, hogy sem iwiwen sem myvipen. a csaj nem tudott mást kérdezni, amikor elváltunk beszólt nekünk, hogy: "jó d*gást"mire a párom: köszi, neked is.

az a srác hihetetlen hogy minden ilyesmit konfliktusmentesen képes kezelni, sokszor meglepődtem, mert voltak olyan esetek is, amikor vagány arcok belekötöttek a végén meg tel.számot is cseréltek...

2011. júl. 13. 13:36
 17/24 anonim ***** válasza:

előző vagyok

a mostani párom meg érdekes, nem veszi észre ha nyomulnak, bambán vigyorog

én olyankor kitalálok neki valami feladatot, hozz inni vmit, vagy hasonló

tehát én úgy reagálom le, hogy megoldom a helyzetet, hogy ne legyen az a vibrálás...

2011. júl. 13. 13:38
 18/24 anonim ***** válasza:
egyszer egy fiatal kis fruska, de nem volt elég komoly ahhoz h foglalkozzam vele. Bosszantott h az exem nem veszi észre de ennyi
2011. júl. 13. 13:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát pont úgy nem történt hogy én is ott voltam, történt már olyan h akkor másztak rá, amikor én nem voltam ott, (egy 20 évvel idősebb nő...) és történt már olyan is hogy facebookon küldtek neki levelet, az exével jóban volt amióta szakítottak úgy 10 éve kb és amikor összejöttünk még akkor is találkozgattak, aztán párom hanyagolta a leányzót miattam, aki felháborodott leveleket kezdett küldözgetni facebookon, amiben engem lehord mindenféle libának :-)
2011. júl. 13. 13:39
 20/24 anonim ***** válasza:

olyan érdekes, hogy egy felháborodott csaj sem tudja, hogy nem kellene lehordani a srác nőjét, mert a srácokban aznnal feléled a gyengébb nem felé a védelmi ösztöne és csak annál jobban fog ragaszkodni a párjához

példa:

egy utca túloldalán levő csajról tettem egyszer egy csúnya megjegyzést, mire a párom beszólt nekem, és védte a csajt, az idegent...

2011. júl. 13. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!