Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez mi? Ezek jelek?

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki az osztálytársam volt, alig szoktunk találkozni, de amikor egyszer találkoztam vele a buszon akkor én mögötte voltam kb 1 méterrel és folyton hátranézett és mosolygott rám (senki nem volt a közelembe). Egy másik alkalommal maga mellé ültetett és elhúzta az úját a combomon (tollas volt a gatyám ott ahol elhúzta az úját). Rendeztem mostanában egy partyt meghívtam és azt mondta nagyon várja (pedig igazából nem is vagyunk baráti szinten csak ismerjük egymást)
2011. júl. 12. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek azok

lehet o lesz gyermekeid anyja

GRATULALOK

2011. júl. 12. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán pályázik az autódra!
2011. júl. 12. 13:42
 3/13 A kérdező kommentje:
komolyat várok
2011. júl. 12. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:

PAskold meg a mellét párszor , ha vissza paskol akkor megszoptad.

Ha nem akkor meg valóban ezek jelek!

Semmit nem veszithetsz , ha nem is a barátod , MAx 1 emberrel több fog hülyének nézni téged , ha meg sikerül akkor meg bámi megtörténhet , akár még ugyanazon a szerón is wowozhattok.

2011. júl. 14. 01:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, wowozol? taurin van egy feral dudum furi vállassal
2011. júl. 14. 02:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Amm Régen még amikor bc volt akkor toltam a tauri rebornon (pve) De csak azért azon mert lehetet oltani a pve-seket . Amm most is bc szerón tolom www.LAstwow.com Ha gondolod feljöhetsz és bevezsünk a klánba : Hungarian Gayparty a klán neve ;) Amm Régen resto shaman 4 brutal 1 venge full guardian kiegekkel.
2011. júl. 14. 02:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Na várj ez már off, küldök privit
2011. júl. 14. 02:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Figyu inkább adj msn-t skypot , vagy vmit...
2011. júl. 14. 02:15
 9/13 anonim ***** válasza:

az én msnem petercom95@hotmail.com

Skype név Dal(force)

2011. júl. 14. 02:18
 10/13 szilian ***** válasza:
szerintem csak 1 pasira vágyik, vagy kitudja :D
2011. júl. 14. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!