Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az idősebb lányok hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb lányok hogyan jeleznek egy fiatalabb fiúnak (17\F,21\L), h tetszik, de nem akarnak kurv@snak, vagy könnyen kaphatónak tűnni? Mik a leggyakoribb jelek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
uhh ember
2010. ápr. 22. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy adja a tudtára,hogy tetszik neki valaki.

A leggyakoribb szerintem a mosoly.

2010. ápr. 22. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
hát többnyire sehogy sem jeleznek, mert az idősebbet keresik, de ez normális. Ha mégis akkor ugyanúgy mint másnak.
2010. ápr. 22. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, hogy szúrná-e a fosódat
2010. ápr. 22. 16:25
 5/9 P.Vik ***** válasza:
én konkrétan eléálltam és közöltem vele, hogy tetszik nekem:D:D:D...ennek már több mint 4 éve és boldogan megvagyunk egymás mellett:D:D:Dcsak bátran:D
2010. ápr. 22. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Az elejét elírtam!!! 17\F és 21\LLLLLÁÁÁNNNY
2010. ápr. 23. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Udv. a leggyakoribb jel a kedveskedes es a figyelem felhozatal ... ha egy lany kedvesen beszel veled kedveskedik vagy valamely modon fel akarja hozni a figyelmed ra akkor az biztosan akar valamit ... ritka az eset amelyet te irtal hogy egy 21 eves lany egy 17 eves fiut akar megszerezni, de van ilyen ... es mivel hogy meg a fiu eleg fiatal es a lany mar egy kisse tapasztalt ezert a lany az emlyik udvarol a fiunak, ezert a fiunak minden lepesere oda kell figyelnie es ha eszreveszi hogy kozeledni probal a lany es tetszik neki akkor minden rendben lehet, egy apro jel eleg arra hogy eszrevedd a kozeledeset, es ha eszreveszed akkor engedj a csabitasanak es akkor egy par lehettek ... sok sikert tovabbra is ...

Dr.David

2010. ápr. 24. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
A vonzáskörzetedben maszturbálnak
2010. ápr. 24. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Szemezés, mosoly :)
2010. jún. 18. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!