Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi mennyi idő után adja oda magát, hogy ne tűnjön könnyen kaphatónak?
Figyelt kérdés
Az első szexre gondolok.2011. máj. 27. 08:47
1/19 anonim válasza:
Ha a lány könyörög,az már rég rossz
2/19 anonim válasza:
Pasi kapcsán elég hülyén hangzik, hogy "odaadja magát", meg hogy "könnyen kapható". Ez inkább tipikusan női szerep. Szerintem a pasinak készen kell állnia, ha lehetőséget kap arra, hogy megkapjon egy nőt.
3/19 anonim válasza:
az én barátom lassan 9 hónapja "kéreti magát" de már elegem van...
4/19 anonim válasza:
"az én barátom lassan 9 hónapja "kéreti magát" de már elegem van..."
Terhesség alatt nem szabad!
5/19 anonim válasza:
bízom benne, hogy nem terhes. :))
6/19 anonim válasza:
De ha 9 napot írsz,még az is sok lenne..DD
7/19 anonim válasza:
Van az a pasi aki azt vallja hogy előbb megismeri a másikat, és csak azután a többi. Ez szerintem is normális, mert gondolj bele, így legalább tutira megy hogy nem a szex miatt kellesz neki és hogy amiatt vagytok együtt. Meggyőződik arról is hogy te is többre tartod őt egy szexpartnernél.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket. Ha a nő füttyent hogy szexet akar a pasinak azonnal rá kell vetnie magát?
2011. máj. 27. 09:05
9/19 A kérdező kommentje:
Mert szerintem ez elég megalázó.
2011. máj. 27. 09:07
10/19 szamóca.. válasza:
szerintem eljutunk odáig hogy pusztánn a szokás és az erkölcs kedvéért megszűnik a szexualitás..
ha már a pasinál is úgy kell elérni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!