Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a 25 milliós kérdés: minden pasi egyforma?
Figyelt kérdés
Valaki nagyon szerette volna,hogy feltegyék a kérdést.2011. júl. 12. 12:45
51/65 .Daniel. válasza:
Ha másra nem az önuralmamra büszke vagyok bár a kötekedés sose b*szott fel.
52/65 anonim válasza:
kedves kérdező!
jártam, abszolváltam őket.
direkt nem mondtam pontos évszámot, utánanézhettem volna neten de nem tettem, mert igazából nem érdekel, ez a ti bajotok.
tudtommal az 1910-es években volt a szüfrazsett mozgalom, addig nem jutott eszükbe a nőknek az emancipáció, ez sajnálatos!
53/65 anonim válasza:
Igen, és miért? Mert addig szóhoz sem engedtek minket. Akkor lazult kicsit a világ és mi nők éltünk is a lehetőségekkel. Előtte az egyház stb. teljesen elnyomott minket. Tudtad, hogy voltak idők, mikor a nők tanulni se tanulhattak? Még, hogy volt esélyünk. :)
54/65 anonim válasza:
Ha minden férfi egyforma miért válogatnak annyit a csajok?
55/65 anonim válasza:
nem baj kit érdekelnek a feminista emancip*ncik!?
amúgy meg tietek a lehetőség, lehet alkotni! már vagy több évtizede.
vagy esetleg fel kéne fejlődni valami jobb szintre előtte?
56/65 anonim válasza:
Nem kelek szellemi párbajra egy fegyvertelen emberrel. :)
57/65 anonim válasza:
a normális nőkkel semmi bajom csak a magadfajtákkal
58/65 A kérdező kommentje:
1960 óta nektek több évtizede akkor gratula a matek tudásotokhoz.
2011. júl. 12. 16:05
59/65 anonim válasza:
1960 óta hány évtized telt el?
60/65 A kérdező kommentje:
rohadtul kevés. akkor dumálhatnál ha mondjuk eltelt volna 300 év.
2011. júl. 12. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!