Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a 25 milliós kérdés: minden pasi egyforma?
Figyelt kérdés
Valaki nagyon szerette volna,hogy feltegyék a kérdést.2011. júl. 12. 12:45
31/65 .Daniel. válasza:
Már megint ez a lekezelés. Olyan kis aranyos, tetszik. Nem tudom hogy lehetne kombinálni a kis állatkák vagyunk-at. Ha meg én értettem félre és bók akart lenni nálam melléfogtál.:)
32/65 anonim válasza:
Ki mondta, hogy bók akart lenni?:)
33/65 .Daniel. válasza:
Olvass vissza én írtam. De mielőtt betolnád a powert látod feltételesen írtam.
34/65 A kérdező kommentje:
tényleg jobban az állatok szintjén maradtatok,mint a nők. ezzel ne is vitatkozz.
2011. júl. 12. 14:53
36/65 .Daniel. válasza:
Igen, ilyen érvek mellett bátorságom sincs vitatkozni.
37/65 A kérdező kommentje:
nagyobb csak gondolkozni nem tudtok :D
2011. júl. 12. 14:56
39/65 anonim válasza:
kedves oldalborda!
nézd meg hány Nobel díjas férfi és hány Nobel díjas női tudós van és azután hülyézd meg állatozd le a férfiakat.
40/65 anonim válasza:
Édes, nem mondtam, hogy hülye. Azt mondtam, megy a farka után. Egy Nobel díjas férfinek talán nem jutott farok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!