Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt a 25 milliós kérdés:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a 25 milliós kérdés: minden pasi egyforma?

Figyelt kérdés
Valaki nagyon szerette volna,hogy feltegyék a kérdést.
2011. júl. 12. 12:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:

13:06, savanyú a szőlő? Egy jóképű pasi is csak egy pasi. Könnyen irányítható, mert nagy az egója, ha hízelegsz neki veled marad, ha már nem kell, abbahagyod a hízelgést. Ennyi.

Punci WINS.

2011. júl. 12. 13:12
 22/65 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem azért írtam, amit írtam, hogy ez a kérdés felkerüljön, de mindesetre jót nevettem :D
 23/65 anonim ***** válasza:

Pontosan azért látjátok egyforma szemétnek a pasikat, mert csak az olyan menő macsó se.gfejeknek adtok esélyt és hát bennük csak csalódni lehet, ha normális kapcsolatra és nem csak szexre ( bár abban is nagyot lehet csalódni )vágytok

Sok magányos, bár nem túl szép, de annál rendesebb pasi van! Csak esélyt kéne adni nekik is!!!

24/65 anonim ***** válasza:
Olyanok inkább, mint valami állatka.
2011. júl. 12. 13:14
 25/65 anonim válasza:
ha a tag fogalmat vesszuk akkor IGEN !! persze mindenkiben van egy kicsi ami valamiert egyedi,valamiert mas ..de oszzegezve ugyanolyan bunko az osszes...(de se veluk se nelkuluk)
2011. júl. 12. 13:15
 26/65 anonim ***** válasza:

de oszzegezve ugyanolyan bunko az osszes

Ez aztán a vélemény! Ezek után még elvárnád, hogy bárki kedves legyen veled?

2011. júl. 12. 13:27
 27/65 anonim ***** válasza:
+1
2011. júl. 12. 13:33
 28/65 A kérdező kommentje:

13:12

szivesen

2011. júl. 12. 14:09
 29/65 .Daniel. ***** válasza:
Te jó ég:D Micsoda bosszús, negatív libák vannak itten.:) Ezért is bunkó veletek a legtöbb pasi. Ebben csak az a legviccesebb hogy ilyenek után: punci Wins, manipulálni tudom őt, hízelgek neki aztán ha nem kell eldobom, minden pasi ostoba és bunkó stb...Még mindig ránk vagytok kényszerülve és érdekes módon lefogadom hogy közületek nem mindenki leszbi. Nem b*sz fel, megbocsátok de ha eleve így álltok a férfiakhoz hogy: majd én manipulálom, kihasználom az értékeit a hízelgésemmel. mindegyik bunkó(én viszont normális (punci wins) vagyok)és ennek tetejében még elvárjátok hogy valaki kedves legyen veletek? Összefogtatok hogy okozzatok nekem boldog 5 percet vagy tényleg annyira ostobák vagytok amilyennek tűntök?
2011. júl. 12. 14:19
 30/65 anonim ***** válasza:

Látom, nem értetted meg, nembaj ez, nem baj. Neked nem is kell. :)

Amúgy meg mért lennénk leszbik? :D

2011. júl. 12. 14:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!