Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikat nagyon zavarja a narancsbőr egy nőn?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 11:33
21/22 anonim válasza:
Nekem azóta látja a narancsbőrömet a pasim, mióta elmondtam neki, hogy van. :D És megmutogattam. Egy jó tanács: ne hívjátok fel rá a figyelmet. Én rendszeresen sportolok (heti 2-3 alkalom), vegetáriánus vagyok, sok vizet iszom, és kenem krémmel. Masszíroztatom. 176 magas vagyok és 53 kg....
És narancsbőröm van.... Utálom, mert amúgy nagyon szép lenne az alakom, ez elront mindent. Nem tudom mit tehetnék még. Gondolom az emulgeálószerektől van. Másra nem tudok gondolni. Sok műdolgot megeszünk. Meg sok vegyszert az "egészséges" zöldséggel és gyümölccsel.
22/22 anonim válasza:
utálom az olyan pasikat akik mondják h elvárjuk h izmosak legyenek. 16 leszek. nem eszem édességet. egészégesen étkezem. minden nap járon 2 órát kondiba reggelente 30 perc futás. heti 1x-2x szauna még ilyen narancsbőr elleni szar kenőccsel is kenem mégis narancsbőrös a combom és a fenekem. nem is beszélve róla h 10 évet balettoztam. naaa? akkor ez az én hibám vagy mi a f.sz??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!