Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikat nagyon zavarja a narancsbőr egy nőn?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 11:33
11/22 anonim válasza:
Mindenkin van tetszik nem tetszik van akin több van akin kevesebb teljesen nem lehet eltüntetni,tehát addig senki ne szóljon miatta amég ő nem tökéletes!
12/22 anonim válasza:
Szerintem,ha igazán szeret egy férfi egy nőt akkor nem zavarja,h narancsbőrös itt-ott,hiszen senki sem tökéletes.Én 20éves vagyok,sosem volt ilyen problémám,mert vékony is vagyok.A terhességem alatt kezdtem narancsbőrös lenni,de a páromat nem zavarta,pedig én sirtam neki mindig,h hogy nézek ki.Engem viszont nagyon zavart,úgyhogy megint rendszeresen eddzek és alakformálásra járok,eltünt a narancsbőröm,és visszanyertem az alakom.Persze MO legolcsóbb szalonjába járok,hiszen csak ezt tudom megfizetni,de kitünő a szolgáltatás.Ha téged zavar a narancsbőröd,tudom ajánlani Esztáry Évát,keresd meg az iwiw-en.De ha a párod szeret tiszta szivből,akkor ez nem probléma.minden jót
13/22 anonim válasza:
Nem zavar! Sőt, sokkal inkább az idegesít, hogy a barátnőmet annyira zavarja, h meg sem simogathatom normálisan anélkül, hogy ne jegyezné meg.... "jaj, ott narancsbőrös vagyok! Nee! Huuuh" Pedig észre sem veszem mert nem érdekel! Ez is egy ilyen modern prüdéria szülötte fölösleges aggódás a nők részéről. 26/f
14/22 anonim válasza:
Szerintem sok srác észre sem veszi ám, persze ha nem nagyon durva.. Egy felmérésből kiderült, hogy a pasik 12%-át zavarja csak (múltkor volt valamelyik TVműsorban).. Szóval fel a fejjel :)
15/22 anonim válasza:
Nekem a párom azt mondta, hogy tökéletes a formája meg fogása a popsimnak, az a kevés narancsbőr meg ami van rajta, a táplálkozásnak köszönthető idézőjelesen nem tehet róla, így nem érdekli. Persze napi három liter vízzel, párolt zöldséggel, no cukor, no liszt táplálkozással eltűnne, de egyikünk sem szándékozik így étkezni. Magamnak meg nem fogok külön főzni, mikor ő cuppog a tejszínes-uborkás csirkén a penne tésztával például.
17/22 anonim válasza:
engem nem zavar, söt egy bizonyos mertekig szexi :D
18/22 anonim válasza:
Engem igen,ha én izmos vagyok és edzett,jól öltözött akkor ő neki is kutya kötelessége odafigyelni,sportoljon,legyen rá ideje.Ezér is ismerkedek csak olyan csajokkal akik sportolnak és a külsőségekre nagyon figyelnek.
19/22 anonim válasza:
én kb 6 éves korom óta rendszeresen táncolok (elég keményen!!), viszonylag egészségesen étkezem, és még így is van egy kicsi narancsbőrőm a combomon és fenekemen, 16 éves létemre. Most kezdett el kicsit zavarni, és küzdök ellene, eddig nem sok sikerrel. szóval az hülyeség, hogy a vékony lányoknak nem lehet narancsbőrük. Van egy osztálytársam is, aki tiszta csonti, aztán még neki is van... szóval erről ennyit. a pasikat meg nem hiszem hogy annyira zavarná, mert akkor nem sok kapcsolatban élő ember lenne a földön...
20/22 anonim válasza:
Nos, ha elég intelligens a pasi, akkor nem dörgöli az orrod alá. Nem eszem sokat, sem túl egészségtelenül, mozgok (ok, igaz nem heti hét alkalommal, azt majd akkor, ha lesz egy kőgazdag pasim, aki eltart, addig viszont valamikor tanulni is kell), mégis 13 éves korom óta van narancsbőröm. Nyilván nem örülök neki, jó lenne, ha sikerülne eltüntetni, de nem megy. Viszont ha nem ezzel vagy folyton elfoglalva, és nem hívod fel rá a pasi figyelmét, nem ez lesz a legnagyobb problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!