Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok Lenne esélyem? Zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Lenne esélyem? Zavarna titeket? Kort is kérnék

Figyelt kérdés

A probléma az hogy születésem óta nem látok az egyik szememre.Az egyik szemem nem fejlödött ki teljesen ezért műszemet kell viselnem amit éjjel ki kell vennem(ez egy lencse)

Emiatt félénk visszahuzodó vagyok és nincs sikerem a lányoknál.Szerintem én nem kellek egy lánynak sem az eddigiek alapján,nem tartom magam jó pasinak.23f

Itt egy link ehhez hasonló:

[link]

2011. júl. 11. 23:12
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Engem se zavarna. és lehet neked úgy "bókolni" hogy: gyönyörű szemednek párja sincs <-- bocsi, ezt muszáj volt :$

18/L

2011. júl. 15. 21:06
 22/28 anonim ***** válasza:

Egyébként lemaradt: 20/L

(21:03)

2011. júl. 15. 21:07
 23/28 anonim ***** válasza:

Akit zavar az idióta p*csa, és nem érdemel meg téged :)

Aki szeret az elfogja fogadni :)

De parázz már ilyeneken, erről nem te tehetsz :))

2011. júl. 15. 21:11
 24/28 anonim ***** válasza:

*NE ...

Előző ;)

2011. júl. 15. 21:11
 25/28 A kérdező kommentje:
21:05-ös sajnálom,hogy így van és ez történt Veled.
2011. júl. 15. 22:07
 26/28 anonim ***** válasza:
jah 20:25-ös vagyok... és 23/L ;)
2011. júl. 15. 22:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Má mért zavarna?? Valszeg észre se venném.
2011. szept. 22. 21:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Aki mer, az nyer! Legyél mindig ápolt, ne hanyagold el magad. Használj diszkréten férfias parfümöt. Én személy szerint a vicces, laza srácokat szeretem. Ne gondolj folyton arra, hogy "jaj én senkinek nem kellek". De, igenis kellesz, legyen önbizalmad. Tanulj meg ismerkedni!
2011. szept. 22. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!