Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Lenne esélyem? Zavarna titeket? Kort is kérnék
A probléma az hogy születésem óta nem látok az egyik szememre.Az egyik szemem nem fejlödött ki teljesen ezért műszemet kell viselnem amit éjjel ki kell vennem(ez egy lencse)
Emiatt félénk visszahuzodó vagyok és nincs sikerem a lányoknál.Szerintem én nem kellek egy lánynak sem az eddigiek alapján,nem tartom magam jó pasinak.23f
Itt egy link ehhez hasonló:
23:19es
Nem vagy tolakodó ne aggódj:) Nos ez behelyezve teljesen olyan mint egy ép szem. Ugyanugy tudok pislogni meg minden csak nem látok semmit sem.Néha meg kell törölni és egy két éjszakánál többet nem lehet bent. De másnap ismét viselhetó.
Amúgy az zavar h erre figyelnem kell és ha kikell vennem akkor lehet h a lány megijedne. Nekem időbe tart mig vlkit közel engedek magamhoz,nameg béna vagyok a csajozásban is.
A hétköznapokban ennyiből hátráltat,na meg közelebbről nézek dolgokat mint más..
szerintem ne aggódj, én köcsög ember vagyok bevallom, de azért ennyire nem.:)) szóval engem nemhiszem hogy zavarna
: DDDD
engem se zavarna. de ha valaki szeret, elfogadja minden hibádat!
nekem is volt egy olyan barátom, akinek rossz volt az egyik szeme. :( de ennek ellenére is imádtam őt. :)
Én ismerek egy olyan embert aki a születésétől fogva fél karral él. A bal karja csak könyékig van meg és a végén egy csonk van. Szóval ,ha ő nem gátlásos emiatt, akkor szemért pláne nem kell aggódni. Szerintem ez legyen a legnagyobb bajod.
De a lányok nem szeretik a nyafka férfiakat! Szóval húzd ki magad és legyen önbizalmad! Ugyanis ez hiánya 1000x jobban taszítja a nőket!
21/L
Őszinte leszek:
Az ismerkedésben, vagy akármilyen más helyzetben nem hiszem, hogy zavarna. Az első alkalommal, amikor látnám, hogy kiveszed, biztosan furcsa lenne, de nem undorodnék, vagy más rossz érzést nem éreznék irántad.
Nekem daganataim voltak a jobb mellemben. Az egyik normálisan kifejlődött a másik egy nagy csomóból állt, amit meg kellett műteni. Azóta egy szilikont kell a melltartómba tenni, hogy ne legyen szörnyen feltűnő a különbség. És implantátumom nem lehet, mert a műtétemet elcseszték és a bőrrel van valami (amit mai napig nem értek).
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!