Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Lenne esélyem? Zavarna titeket? Kort is kérnék
A probléma az hogy születésem óta nem látok az egyik szememre.Az egyik szemem nem fejlödött ki teljesen ezért műszemet kell viselnem amit éjjel ki kell vennem(ez egy lencse)
Emiatt félénk visszahuzodó vagyok és nincs sikerem a lányoknál.Szerintem én nem kellek egy lánynak sem az eddigiek alapján,nem tartom magam jó pasinak.23f
Itt egy link ehhez hasonló:
Egyáltalán nem zavarna. A személyiséged és a kisugárzásod a lényeg.
17/L
Engem sem zavarna. Jaaaj ne parázz!!!! :))
De mindig is érdekelt, hogy ugye ez is mozog, mint az ép szemed? És a pupilla az nem tágul ugye?
Bocsi, ha tolakodó voltam, de mindig érdekelt.
Egyáltalán nem zavarna. Attól, hogy külsőre nem vagy tökéletes, még a szíved a helyén lehet, és épp ugyanannyira tudsz szeretni, mint bárki más. :)
22L
Utolsó előtti vagyok. Kicsit más, de van egy barátnőm, aki nyúlszájjal, farkastorokkal született. Nem fejlődött ki az egyik melle, implantátum van neki. A fogai is rosszak, műfoga van.
Neki is önbizalom hiányosnak kellene(?) lenni? Miért? Akkor nem sokan állnának szóba vele. De tudod milyen magabiztos. Öröm nézni! Komolyan mondom!
Szóval fel a fejjel és becsüld meg, hogy Neked "csak" ez a problémád! :))
"Engem sem zavarna és hidd el, hogy a legtöbb lánynak is megvannak a maga komplexusai, amik félénkké, vagy visszahúzódóvá teszik"
csak nem mindegy,hogy a a komplexus v probléma,vagy vmi betegség stb mennyire van kihatással a hétköznapokra,mert pl nálam eléggé kivan ez hatva,ezért sem volt még senkim sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!