Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok Lenne esélyem? Zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Lenne esélyem? Zavarna titeket? Kort is kérnék

Figyelt kérdés

A probléma az hogy születésem óta nem látok az egyik szememre.Az egyik szemem nem fejlödött ki teljesen ezért műszemet kell viselnem amit éjjel ki kell vennem(ez egy lencse)

Emiatt félénk visszahuzodó vagyok és nincs sikerem a lányoknál.Szerintem én nem kellek egy lánynak sem az eddigiek alapján,nem tartom magam jó pasinak.23f

Itt egy link ehhez hasonló:

[link]

2011. júl. 11. 23:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez a gond veled, nem kell aggódni.
2011. júl. 11. 23:16
 2/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna. A személyiséged és a kisugárzásod a lényeg.

17/L

2011. júl. 11. 23:16
 3/28 anonim ***** válasza:

Engem sem zavarna. Jaaaj ne parázz!!!! :))

De mindig is érdekelt, hogy ugye ez is mozog, mint az ép szemed? És a pupilla az nem tágul ugye?

Bocsi, ha tolakodó voltam, de mindig érdekelt.

2011. júl. 11. 23:19
 4/28 anonim ***** válasza:
Engem sem zavarna és hidd el, hogy a legtöbb lánynak is megvannak a maga komplexusai, amik félénkké, vagy visszahúzódóvá teszik. Minden embernek vannak hibái,sérülései, kívül is, belül is, kinek-hol van több...Lesz olyan lány, aki az értékeidért szeret, ebben legyél egészen biztos. (L/22)
2011. júl. 11. 23:22
 5/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna. Attól, hogy külsőre nem vagy tökéletes, még a szíved a helyén lehet, és épp ugyanannyira tudsz szeretni, mint bárki más. :)

22L

2011. júl. 11. 23:26
 6/28 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. Kicsit más, de van egy barátnőm, aki nyúlszájjal, farkastorokkal született. Nem fejlődött ki az egyik melle, implantátum van neki. A fogai is rosszak, műfoga van.

Neki is önbizalom hiányosnak kellene(?) lenni? Miért? Akkor nem sokan állnának szóba vele. De tudod milyen magabiztos. Öröm nézni! Komolyan mondom!

Szóval fel a fejjel és becsüld meg, hogy Neked "csak" ez a problémád! :))

2011. júl. 11. 23:27
 7/28 anonim ***** válasza:
23:19-es voltam
2011. júl. 11. 23:27
 8/28 anonim ***** válasza:

"Engem sem zavarna és hidd el, hogy a legtöbb lánynak is megvannak a maga komplexusai, amik félénkké, vagy visszahúzódóvá teszik"

csak nem mindegy,hogy a a komplexus v probléma,vagy vmi betegség stb mennyire van kihatással a hétköznapokra,mert pl nálam eléggé kivan ez hatva,ezért sem volt még senkim sem

2011. júl. 11. 23:32
 9/28 anonim ***** válasza:
vannak félszemű lányok is
2011. júl. 11. 23:40
 10/28 anonim ***** válasza:
Ehhez annyit, hogy élnek olyan emberek a Földön, akik olyan betegséggel, problémával rendelkeznek, ami kihat a hétköznapjaikra... Tolószékhez kötve akár és találnak társat, és vannak egészségesek, akik nem. Nem ezen múlik, viszont, amig te nem fogadod el magad más sem nagyon fog.
2011. júl. 11. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!